Skip to main content

10 mai. Nicoleta Luciu, cea mai mediatizată

 

Publicitate

Luna aprilie, cea a nunţilor vedetelor, a făcut să curgă zeci de articole despre Nicoleta Luciu, Pepe, Oana Zăvoranu, dar şi despre Cătălin Măruţă.

Naşul lui Pepe şi al Ralucăi Pascu a intrat, pentru prima oară, în topul celor mai mediatizate vedete, cu 80 de apariţii în presă, potrivit unui raport mediaTRUST.
Aflat pe poziţia a şaptea, cu una mai sus faţă de Măruţă, Pepe a apărut de aproape 100 de ori. Fosta lui soţie, Oana Zăvoranu, a fost protagonista a 60 de materiale de presă, la fel ca fosta asistentă TV Bianca Drăguşanu.
Luciu şi Măruţă, în vizorul presei - Vedete


RATING. Interviul acordat de Victor Ponta lui Mihai Gâdea la Antena 3, marţi seara, a atras aproape 400.000 de telespectatori din mediul urban, scrie HotNews.ro, care citează date Kantar Media prelucrate de postul de televiziune. În intervalul emisiunii Sinteza Zilei, postul a fost pe locul doi în clasamentul audienţelor pe segmentul de public Urban 18+, sub Pro TV, în condiţiile în care Sinteza Zilei şi MasterChef s-au suprapus circa o ora.

Pe segmentul urban, postul de ştiri a avut o medie de 392.000 de telespectatori pe intervalul orar 21.32-23.15, clasându-se pe locul al treilea după Pro TV şi Antena 1.
Victor Ponta la Antena 3: aproape 400.000 de telespectatori din mediul urban


ATAC. Un grup de hackeri care susţine că este gruparea rusească a Anonymous a atacat miercuri site-ul Kremlinului, care a fost inaccesibil timp de aproximativ o oră, scrie Mediafax.
Anonymous a revendicat atacul pe contul său de Twitter, după care a postat imagini pentru a-şi susţine afirmaţiile.
Anonymous din Rusia a avertizat că va ataca site-uri guvernamentale ruseşti, luni, pentru a-şi demonstra solidaritatea cu manifestaţiile opoziţiei.
Site-ul Kremlinului, atacat de hackerii ruşi din cadrul Anonymous


35.000 DE CONTRURI TWITTER, COMPROMISE. Site-ul de microbloguri Twitter a anunţat marţi că efectuează o anchetă pentru a afla cum au ajuns numele şi parolele a zeci de mii de utilizatori să fie publicate pe site-ul de partajare de fişiere Pastebin.com, potrivit Mediafax.
Informaţii referitoare la aproximativ 35.000 de conturi de client ar fi fost compromise, potrivit unui mesaj postat online de Twitter.
"Studiem situaţia şi am trimis reiniţieri ale parolelor pentru conturile care ar fi putut fi afectate", a adăugat Twitter.
Zeci de mii de parole de Twitter au fost publicate pe Internet


SCHIMBĂRI LA VÂRF. Inform Media Romania, grup ce editeaza mai multe titluri de presă scrisă şi online din vestul ţării, îşi schimbă conducerea, scrie HotNews.ro. Acesta precizează că "Monica Trusca şi Andreea Dogariu, administratorii Inform Media Romania, au cerut să fie eliberate din poziţia de management pe care o ocupau". Istvan Fodor ramane administrator unic al Inform Media România şi va lucra alături de Josef Kogler, CEO Inform Media Group.
Grupul de presa Inform Media Romania isi schimba managementul


CANDIDAT LA ŞEFIA TELEVIZIUNII PUBLICE DIN MOLDOVA. Reporterul Pro TV Vitalie Cojocaru, candidează pentru funcţia de director general al postului public de televiziune Moldova 1, scrie DailyBusiness.ro. Cojocaru a intrat marţi în cadrul celei de-a doua runde de votare a concursului pentru funcţia de director al televiziunii publice din Republica Moldova, alături de Efim Josanu.

Tot atunci, Efin Josanu şi Vitalie Cojocari au acumulat acelaşi număr de voturi ca şi în prima rundă, concursul fiind suspendat.
Un reporter Pro TV tinteste conducerea televiziunii publice din Moldova


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus