Skip to main content

22 mai: Liga Campionilor nu mai strălucește la TVR

 

AUDIENȚA LICENȚA CHAMPIONS LEAGUE LA TVR. Finala UEFA Champions League dintre Bayern München şi Chelsea a strâns în faţa televizoarelor doar 921.000 de telespectatori. Deşi a fost lider de piaţă pe toate tipurile de public, TVR nu a reuşit să atingă performanţele obţinute de Pro TV în anii când transmitea turneul final, scrie Adevărul.

Publicitate

Mai mult, este prima oară în ultimii ani când la finala UEFA Champions League se uită mai puţin de un milion de telespectatori. Cel mai bun an pentru Liga Campionilor a fost 2009, când drepturile erau la Pro TV a avut, în medie, 1,5 milioane de telespectatori.
Liga Campionilor nu mai străluceşte la TVR


DIGI 24, PRIN ȚARĂ CU CARAVANA. În perioada 21 mai - 7 iunie o redacţie de ştiri mobilă Caravana Digi24, intitulată Alege la Digi24, și condusă de Cosmin Prelipceanu va transmismite din teritoriu pentru emisiunea Jurnalul de Noapte de la Digi 24, scrie Evenimentul zilei. Cravana va trece prin Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Craiova.

“Ne interesează motivele practice pentru care românii merg la vot. Ce probleme au și cum vor să și le rezolve. Pe de altă parte, vrem să-i confruntăm pe candidați cu dorințele alegătorilor lor și le vom cere să ne spună care sunt rezolvările pe care le propun”, a declarat Cosmin Prelipceanu.
Digi24 pleacă prin țară pe timpul campaniei electorale


BOX PE MAGAZINUL COCOR. Meciul de box dintre Lucian Bute și Carl Froch va fi transmis live, sâmbătă, pe media fațada magazinului Cocor, potrivit DailyBusiness.ro.

Sportivul român Lucian Bute își pune pentru a zecea oară în joc centura mondială, confruntându-se cu englezul Froch, la el acasă, pe Capital Arena din Nottingham, gala începând la ora 21.30, ora României.
Meciul de box Lucian Bute - Carl Froch, pe fatada magazinului Cocor


DECLINUL FACEBOOK PE BURSĂ. Scăderea acţiunilor Facebook s-a accelerat la peste 10% la scurt timp de la deschiderea şedinţei bursiere din SUA, deşi piaţa americană a început şedinţa în urcare, după declinul puternic de săptămâna precedentă, potrivit Mediafax.

Acţiunile Facebook se aflau în scădere cu 13,7% (16:54, ora României), la 33 dolari, după ce au deschis tranzacţiile în scădere cu 4,45%, la 36,53 dolari, comparativ cu închiderea de vineri, de 38,23 dolari.
Scăderea acţiunilor Facebook s-a accelerat la peste 10%


TOTALPR GESTIONEAZĂ HORNBACH. Agenția de comunicare TotalPR va oferi servicii de relații publice și management de evenimente pentru Hornbach România, una dintre principalele rețele de bricolaj de pe piața locală și europeană, potrivit Wall-Street.ro.

Contractul este valabil pe o perioadă de un an, iar campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună. TotalPR va furniza astfel servicii de consultanță, media relations și management de evenimente.
TotalPR comunica pentru Hornbach


FACEBOOK, PE PRIMA PAGINĂ A ZIARELOR. Aproape toate publicațiile din SUA acoperă pe prima pagina căderea puternică a acțiunilor Facebook pe Nasdaq. Printre publicațiile care scriu despre compania lui Mark Zuckerberg se numără TMZ, CNN sau Gizmodo, conform Wall-Street.ro.
Obsesie națională: Prăbușirea Facebook pe bursă isterizează presa din SUA


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu