Skip to main content

CNA amână modificarea grilei Focus Sat cu 30 de zile pentru ca "părțile să se poată înțelege"

 

Reprezentanții CNA au decis să acorde Focus Sat un răgaz de 30 de zile pentru a încerca să finalizeze discuțiile cu Antena Group în ce privește drepturile de retransmisie.

Publicitate

Reprezentanții Focus Sat au venit astăzi în fața CNA pentru a solicita modificarea grilei de programe a platformei digitale. Acest lucru a survenit după ce, pe 27 aprilie, Antena Group a retras dreptul de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV și Euforia TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Reprezetanții UPC, compania care deține Focus Sat, au declarat în fața CNA: "Se poartă discuții între noi și Antena Group. Nu s-a ajuns la un acord final, nu știm dacă se va ajunge, dar suntem în discuții".

Antena Group ar fi cerut Focus Sat, pentru continuarea retransmisiei, prețuri de opt ori mai mari decât era stipulat până acum în contract, potrivit unui comunicat al companiei de cablu.

Răsvan Popescu, președintele CNA: Trebuie să precizăm că aici nu e vorba de regimul must carry. În cazul platformelor de tip DTH, așa cum este Digi la RCS și Focus Sat la UPC, e vorba de relații comerciale între părți, în care CNA-ul nu are de ce și nu poate să se amestece. Și chiar aceste aprobări de modificări de ofertă în care noi avem această competență de a ne pronunța e dusă la limita legală, ca termen, pentru ca părțile să se poată înțelege.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • varanul vrea sa vada ce poate obtine de la cei 3 mari operatori iar oamenii lui din Cna impidica luarea unei decizii rapide !miroase a frica chestia asta inseamna ca nu stau pe roze cu audientele .
  • pai audientele cica nu au scazut...in cazul asta punem la indoiala metodele de masurarea a audientei :) ...
  • atitudinea CNA e cel putin discutabila. cind cei de [email protected] au scos Antenele fara modificarea grilei de programe CNA nu s-a bagat; acum, intr-o situatie similara nu aproba solicitarea celor de UPC...cica se negociaza...oare care este caderea in audienta a Antenelor din ultimele 2 saptamini, ciudat nu am vazut pe nicaieri o situatie, domnu' Petrisor...

Trimite un comentariu