Skip to main content

Accesorii audio pentru tablete și smartphone-uri

 

Logitech Mini Boombox și Logitech Wireless Boombox sunt două accesorii audio pentru tablete, ce pot fi folosite confortabil acasă, la birou sau pe plajă la mare.

Publicitate

Logitech Mini Boombox are o cameră acustică special concepută care oferă un bass de calitate. Dispozitivul este indicat pentru apeluri telefonice sau video. Se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablete și alte dispozitive ce suportă Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează continuu până la zece ore. Poți controla cu ușurință dispozitivul atât ziua cât și noaptea prin ecranul luminos tactil.

În România, costă aproximativ 680 de lei.

Logitech Wireless Boombox îți permite să folosești smartphone-ul sau tableta pe post de player cu ecran tactil și telecomanda pentru a reda muzica wireless. Conceput pentru iPad, iPhone și iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat până la zece metri distanță de dispozitivul tău, în funcție de utilizare și setări. Poți asculta până la șase ore folosind bateria reîncărcabilă.

Se găsește la noi în țară la un preț în jur de 350 de lei.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro

Trimite un comentariu