Skip to main content

Andreea Esca prezintă știrile de mâine de pe National Arena

 

Andreea Esca va prezenta știrile de mâine de la ora 19.00 direct de pe National Arena, unde va fi jucată și finala Atletico Madrid - Athletic Bilbao.

Publicitate

Andreea Esca: “Miercuri seara pentru România este seara fotbalului de înaltă clasă și ziua în care țara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască și să organizeze un eveniment de talie mondiala. Așa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la fața locului"

Pe National Arena se vor mai afla corespondentul Știrilor Pro TV Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Știrilor Nopții și Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite știri de la fața locului, în timp ce alți corespondenți ai Știrilor ProTV, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanță și Ramona Pauleanu se vor afla în Centrul Vechi al Bucureștiului, în zona celor două tabere ale suporterilor.

Un elicopter al Știrilor Pro TV va survola Bucureștiul și va urmări de sus drumul echipelor spre stadion.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • alex sa nu uitam carvana PROTV (2000 parca, nu mai stiu sigur), cand s-au "adunat" in Pache peste 30 de tiruri, care s-au incarcat din Pro cu ajutoare pentru sinistrati...Aceea filmare stiu ca a fost si din elicopter, de se vedeau tirurile intr-o coloana interminabila...
  • bahmuteanco, ceea ce fac cei de la ProTv, se numeste entertainment. Stiu ca esti o antenista de-a lui Felix infiltrata sub acoperire sa spui mereu numai tampenii si ineptii. Uite, o sa-ti enumar cateva statii de televiziune din occident care fac la fel precum ProTv: RTL (Germania) Pro7 (Germania) Sat1 (Germania) ITV1,2,3,4 (Marea Britanie) BBC & BBCONE (Marea Britanie) Sky (Marea Britanie) Canale 4, 5 (Italia) Italia 1 (Italia) M6 (Franta) TF 1,2,3 (Franta) si asa mai departe...
  • numai de dragul cronologiei, primul care a facut ceva de genul asta a fost Ciutacu, acum 1 an, emisiune live de pe podul Basarab (filmari din elicopter si tot)
  • propun ca Masterchef sa aiba o emisiune speciala pe NationalArena, sa le faca de mincare la jucatori, Distractis sa faca show acolo inainte de a incepe meciul, Romanii au talent sa se manifeste tot acolo in pauza, iar la final tot de pe NationalArena sa vedem Ce se intimpla doctore...cu informatii despre oblojitii din cele doua tabere...invitat special Sorin Oprescu. astia de la Pro au acaparat finala, mi-e sila de ei...
  • Transmit stirile de pe NATIONAL ARENA pentru ca tot PRO TV-ul o sa transmita si finala. Iar 70 % din stiri vor avea legatura cu meciul de miercuri. Stiri la cald.

Trimite un comentariu