Skip to main content

Angajații Adevărul Holding, obligați să facă rapoarte săptămânale de activitate

 

Publicitate

Șefii Adevărul Holding, grupul deținut de Dinu Patriciu, sunt obligați ca în fiecare vineri să trimită la resurse umane un raport detaliat al activității lor din săptămâna care a trecut.

În caz contrar, li se taie 10% din salariu.

Comunicarea a fost trimisă astăzi și îi vizează pe toți directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-șefi, redactori-șefi adjuncți, șefi de secție, de birou, șefi de proiect.

 

PETER IMRE DESPRE RAPOARTE. Contactat de Paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding a declarat că șefii "au făcut rapoarte și până acum. Acum doar li s-a mai atras atenția că trebuie să le facă."

De ce? "Ca să se știe ce se întâmplă în companie într-o săptămână", a declarat Imre pentru Paginademedia.ro. "Nu cred că există o companie în care să nu se facă rapoarte săptămânal", a adăugat Peter Imre.

Cei care nu trimit raportul săptămânal de activitate vor fi penalizați cu 10% din salariu.

Ce trebuie să conțină raportul de activitate: Proiectul săptămânii, realizările săptămânii, planurile de acțiune pentru săptămâna viitoare, Planul de călătorii/ deplasări (inclusiv meeting-uri outside), Concedii de odihnă.

 

Mesajul integral, în continuare:

Bună ziua tuturor,

Începând cu data de 1 iunie 2012 (vineri), toți directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-șefi, redactori-șefi adjuncți, șefi de secție, de birou, șefi de proiect sunt obligați să redacteze și să trimită raportul săptămânal de activitate care va cuprinde obligatoriu elementele din modelul atasat. Cei care nu trimit raportul de activitate săptămânal vor fi penalizați cu 10% din salariu, pentru fiecare raport neîntocmit.

Rapoartele se vor trimite în fiecare vineri, până în ora 15:00.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Radeti voi de piticul fara matreatza, dar io cred ca el are cele mai interesante rapoarte. "Imre-Bacs (sa traiti!) raportez ca si saptamana asta l-am sapat pe Cartianu, m-am umflat in pene in fatza sclavilor si am papat tot ce mi-au pus in farfurie la crasma. In plus, am facut training chiar si dupa program, dar nu cer plata de ore suplimentare, pentru ca inteleg ca trustul cere sacrificii. Onoare muncii!" semnat Sabinache.
 • Rapoartele se vor trimite în fiecare vineri, până în ora 15:00 la DNA, DGIPI, SRI, SIE, SPP, IGPR, UM 0962 s.a.m.d...
 • sabin borcan e cel mai constincios: ii da copy-paste la cel de saptamana trecuta si-l injura pe imre, dupa ce-l linguseste in birou. la nunta unei fete de sambata trecuta se lauda ca-l face pe cartianu curand. doamne fereste:)
 • A raportat dna Oana Mihaela Barbu, director resurse umane, conducerii Adevarul Holdingul neplata catre mine a drepturilor de autor aferente lunii martie, 2012?
  Ma numesc Bogdan Viorel Stan (fost DTP, ziarul "Adevarul") si inca astept plata drepturilor de autor pe luna martie.
  Dnei Oana Mihaela Barbu, director resurse umane
 • asta-i culmea nesimtirii, sa ameninti cu penalizari din salariu cind tu nu dai banii cu lunile. uite d-aia nu merge treaba in holding, ca nu se fac rapoarte (o pierdere de timp, de altminteri, ca si sedintele inutile). in loc sa spuna mersi ca redactorii mai vin la munca si scriu, fac treaba a inca 3-4 oameni, ca au decimat redactiile, ei ameninta cu penalizari din salariile care nu se dau. complet idioti, in frunte cu oana barbu.
 • Cre' ca le cere sa contorizeze numarul de injuraturi la adresa USL vs. articol scris.
  Oricum Cartianu va bate pe toti !
  El e un basist innascut, cu creieri portocalii si inima in forma de ancora !
 • model de raport HR: saptamana asta nu am platit niciun salariu
  model de raport conta: saptamana asta nu am platit nicio factura
 • Dacă tot a dat mail la toata lumea, ar trebui ca toată lumea să dea vineri raportul ală la cele 4 adrese de mail :) Nici o problemă, nu se blochează serverul, are el grijă Moca de el (și trece și în raport)
  :) :) :)
 • salariul din martie, că ăla e plătit parțial :)
  dar îl va reține în septembrie, dacă nu se ia notă mare la mărire.

Trimite un comentariu