Skip to main content

Audiența CNN, declin istoric

 

CNN atinge recorduri după recorduri de audiență, însă sunt negative. Dacă la începutul acestei luni postul de televiziune a atins minimul ultimilor 10 ani, în ultimele zile ratingurile CNN au coborât și mai mult.

Publicitate

Televiziunea a atins zilele trecute printre cele mai slabe audiențe din ultimii 20 de ani, scrie Huffington Post. În perioada 27 - 30 mai, televiziunea de știri a avut, în prime-time, o medie de 389.000 de telespectatori. Competitorul său, MSNBC a avut o medie de 674.000 de privitori, în timp ce Fox News a depășit 1,6 milioane.

Stația a avut se suferit în special pe tronsonul orar 19.00 - 21.00, ocupat de Erin Burnett și de Pierce Morgan. Primul a avut doar 89.000 de telespectatori, iar cel de-al doilea 417.000 de telespectatori.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNN american e foarte plicticos, cam ca posturile de stiri romanesti. O baba vilata de la romanii e un copil disparut in America - cu ce poate sa ii ajute telespectatorul? Cine vrea stiri serioase si ceva mai putine reclame, da pe BBC, AJE etc
  • "It is harder and more expensive if you don't make up the news."...asta spune destule...si acuma o paralela cu statiile de la noi,...
  • Am vazut sursa si ma intrebam cumva retoric. Am o problema in a crede ca in US audientele pe posturile de stiri sunt mai mici decat in Romania.

    Oricum, articolul din sursa nu da foarte multa informatii de cum s-a masurat si ce s-a masurat (de parca CNN-ul ar avea o singura statie:)

Trimite un comentariu