Skip to main content

MIȘCARE SURPRIZĂ. Răzvan Cornețeanu candidează la primărie

 

Publicitate

EXCLUSIV. Răzvan Cornețeanu, fostul director general al Adevărul Holding, candidează la primărie. Este vorba de primăria comunei Tărtășești, localitate din județul Dâmbovița în care locuiește, în prezent, managerul care a construit trustul lui Dinu Patriciu.

Cornețeanu (în prezent consultant media pentru companii din Rusia, Belarus și Ucraina) candidează ca independent, într-o comună de 2.200 de locuințe, în care zece oameni se luptă pentru postul de primar.

Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate mai multe detalii despre candidatura lui Cornețeanu, obiectivele de campanie și imagini cu flyerele de campanie.

Candidatura a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de reprezentanții Primăriei Tărtășești.

De ce candidează:

“Acolo locuiesc, este normal să încerci să faci bine în jurul tău”, a declarat Răzvan Cornețeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

De ce în calitate de independent?

“Așa am fost întotdeana”, spune Cornețeanu pentru Paginademedia.ro.

Va reveni în media din România?

“Da. Mă uit după proiecte interesante și serioase în România. Dacă voi identifica astfel de proiecte, mă voi implica”, a mai spus Cornețeanu, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Aproximativ 4.000 de votanți au de ales între zece candidați la primăria Tărtășești. Iată lista lor:

Lista candidaților din Primăria Tărtășești:

Cornețeanu Răzvan Cătălin – independent
Costache Ionel Cristian – PDL (actualul primar)
Rusu Ion – PSD
Cristea Constantin – PNL
Ghiță Marin – UNPR
Bănescu Constantin – PRM
Ionescu Constantin – PPDD
Mircea Petrescu – independent
Badea Constantin – independent
Buciumelu Ilie – independent

Obiectivele lui Răzvan Cornețeanu, așa cum sunt publicate pe un flyer al campaniei:

Transport public către București și Târgoviște.

Rețea de apă și canalizare în Bâldana, Gulia și Tărtășești.

Televiziune și internet prin cablu în toată comuna.

Introducerea internetului în locurile circulate și repunerea în funcțione a posturilor telefonice Romtelecom.

Renovarea căminului cultural.

Înființarea unui chioșc de ziare și a unei frizerii cu prețuri acceptabile.

Piață zilnică, unde să vă puteți vinde produsele și cumpăra cele necesare.

Noi locuri de muncă prin înființarea unui parc industrial pe raza comunei.

Deschiderea unui magazin universal și organizarea unui târg săptămânal.

Asistență pentru cei care vor să înființeze asociații și firme și să acceseze fonduri europene.

Urgentarea rezolvării problemelor legate de retrocedarea proprietăților agricole.

Colaborarea exemplară cu Poliția, măsuri drastice și concrete pentru supravegherea și paza comunei în vederea descurajării hoților, a furturilor din gospodării și din avutul public.

SATUL NATAL AL LUI NĂSTASE: Comuna Tărtășești este un nume cunoscut în politica românească. Fostul premier Adrian Năstase a copilărit în Tărtășești. Tot în Tărtășești s-a născut și “guru” Gregorian Bivolaru.

Răzvan Cornețeanu a fost cel care a pus bazele trustului Adevărul Holding, după plecarea de la Ringier. Până în urmă cu doi ani, a fost director general al grupului deținut de Dinu Patriciu. A plecat chiar de 1 aprilie, după o ședință furtunoasă, pe care Paginademedia.ro a relatat-o pe larg, aici.

În prezent, are în derulare contracte de consultanță media unor clienți internaționali, în Ucraina, Rusia și Belarus.

Flyerul de campanie, intrat în posesia Paginademedia.ro:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • "Mă uit după proiecte interesante și serioase în România. Dacă voi identifica astfel de proiecte, mă voi implica”, a spus Cornețeanu. Atat il duce capul, daca nu e un proiect deja cu bani, el nu stie sa conceapa unul.
 • Intre destepti nu s-ar fi dus sa-si arate valoarea.....tipic lui! Dar sa vedem cum ii va pedepsi pe aia care nu-l vor vota sin din cauza carora va pierde. Ups, el nu stie sa piarda! HAHA
  Noi te asteptam, oriunde vei visa tu sa te intorci.
 • Ma numesc Irina, m-am nascut si am copilarit in Tartasesti.Dupa o perioata de 23 de ani in care la carma primariei a fost acelas candidat, fara adversar,cred ca a venit timpul pt o schimbare.Insa exista un ''dar'', nu vad aceasta schimbare in conditiile in care pt o galeata si un tricou, sau mai nou pt. 300 ron, locuitorii din acest sat isi dau votul.Pana acum o saptamana nu aveam nici o informatie despre Razvan Cornateanu, insa am citit un pliant electoral care m-a convins.Nu te cunosc oamenii, aici vei avea de pierdut.Eu iti tin pumnii, si te asigur ca familia mea te v-a vota.
 • La mai mare. Multa putere de munca shi sanatate. Sa ajungetzi primar si reabilitatzi Tartasheshti-ul. Cand am pus bazele ziarului shi tipografiei din Targovishte am vizitat comuna. Frumoasa shi cu oameni gospodari.
 • Sa nu uiti si de noi, angajatii din tipografiile Adevarul ! Si noi suntem neplatiti de 2 luni. Ne putem face utili: ciordim cerneala tipografica si marcam ulitele din sat (ne poti concesiona si parcarea din fata birtului, sa tragem cateva dungi sa taxam carutasii cu ora). Iti putem aduce de asemenea ceva role de hartie dosite de noi de pe vremea raposatului ADS, le taiem cu cutterul si le punem la wc-urile publice pe care sigur o sa le infiintezi in sat. Pe Borcan poti sa-l pui taxator. Pe shrek vamesh, ca el vamuieshte bine. Promitem ca daca faci asta pentru noi, iti vom intona in fiecare dimineata "Ziua, seara, dimineata, pentru Cornete imi dau viata".
 • As zice bravo daca plateste Conu' Dinu. Altfel, zic grandomanie. Ideile lui de holding nu-i apartin, dar el a gasit fraierul.
 • @AndreiP: Pe DN 71, prima localitate, pe stanga, dupa padurea Vlasia, inspre Targoviste. Corect? Acum ca am stabilit ca am ceva habar, te rog sa-mi spui ce te-a deranjat la comentariul meu:
  1. ca am presupus ca exista minoritati in sat?
  2. sau ca ultimul lucru de care au nevoie localnicii e internet, frizerie sau transformatoare electrice pe care sa le valorifice minoritatile?

  Daca vrei sa dezvoltam problema, astept sa treci pe la mine. Casa e portocalie, a 7-a pe dreapta, cum treci de giratoriul din tartasesti, in sensul spre Targoviste. In cazul in care nu raspunde cineva, arunca cu o piatra in unul din geamurile dinspre drum
 • Foarte tare. Daca alegatorii vor fi inspirati si il vor alege pe Razvan Corneteanu, cu siguranta va fi singurul primar care is va respecta programul de campanie. Omul asta este facut sa managerieze exemplar orice isi propune.

Trimite un comentariu