Skip to main content

Dan Andronic, oficial director general la Evenimentul zilei şi Capital

 

Publicitate

Dan Andronic, acţionarul majoritar al Editurii Evenimentul zilei şi Capital, a trecut şi pe poziţia de Director General, poziţie în care apare, de acum, în caseta tehnică a EVZ.

"Am vrut să formalizez prezenţa mea acolo", a declarat Dan Andronic pentru Paginademedia.ro.

Dan Andronic este acţionarul majoritar al Editurii Evenimentul zilei şi Capital, care editează cotidianul EVZ şi săptămânalul Capital. Andronic are 90% din firmă. Restul de 10 procente sunt împărţite în mod egal între Bobby Păunescu şi Claudiu Şerban.

Dan Andronic spune că poziţia lui este strict "formală" şi că nu se va ocupa de partea de administrator.

Dan Andronic: "Ca director general, nu fac ceea ce face un director obişnuit. E doar o titulatură de director general. Nu am implicări pe zona de business. Partea de administrare va fi asigurată de altcineva, care urmează să fie numit în curând".

Director general al Editurii Evenimentul zilei şi Capital era Claudiu Şerban, totodată şi administrator al firmei. Claudiu Şerban trece pe o poziţie de Director editorial şi dezvoltare.

Dan Andronic:

"Claudiu Şerban se va ocupa de partea care îi place mai mult. Aşa a fost înţelegerea de la început. Va fi pe partea editorială şi pe proiecte noi, precum Conferinţele Capital.

Mandatul lui de administrator a expirat şi a fost prelungit dar urmează să fie numit altcineva, la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor. Suntem în discuţii cu mai multe persoane pentru funcţia de administrator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogaie gogaie
    urmatoarea numire oficiala va fi probabil in functia redactor sef :D

Trimite un comentariu

sus