Skip to main content

Dan Andronic, oficial director general la Evenimentul zilei și Capital

 

Publicitate

Dan Andronic, acționarul majoritar al Editurii Evenimentul zilei și Capital, a trecut și pe poziția de Director General, poziție în care apare, de acum, în caseta tehnică a EVZ.

"Am vrut să formalizez prezența mea acolo", a declarat Dan Andronic pentru Paginademedia.ro.

Dan Andronic este acționarul majoritar al Editurii Evenimentul zilei și Capital, care editează cotidianul EVZ și săptămânalul Capital. Andronic are 90% din firmă. Restul de 10 procente sunt împărțite în mod egal între Bobby Păunescu și Claudiu Șerban.

Dan Andronic spune că poziția lui este strict "formală" și că nu se va ocupa de partea de administrator.

Dan Andronic: "Ca director general, nu fac ceea ce face un director obișnuit. E doar o titulatură de director general. Nu am implicări pe zona de business. Partea de administrare va fi asigurată de altcineva, care urmează să fie numit în curând".

Director general al Editurii Evenimentul zilei și Capital era Claudiu Șerban, totodată și administrator al firmei. Claudiu Șerban trece pe o poziție de Director editorial și dezvoltare.

Dan Andronic:

"Claudiu Șerban se va ocupa de partea care îi place mai mult. Așa a fost înțelegerea de la început. Va fi pe partea editorială și pe proiecte noi, precum Conferințele Capital.

Mandatul lui de administrator a expirat și a fost prelungit dar urmează să fie numit altcineva, la următoarea Adunare Generală a Acționarilor. Suntem în discuții cu mai multe persoane pentru funcția de administrator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu