Skip to main content

Dezbatere BRAT despre plata pe conținutul online la RoNewMedia

 

Biroul Român de Audit al Tirajelor va organiza în cadrul evenimentului RoNewMedia, care va avea loc în perioada 16 - 18 mai, o dezbatere despre posibilitatea introducerii conținutului contra-cost, potrivit unui comunicat al instituției.

Publicitate

Dezbaterea va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 16.00, și va fi o întâlnire a marilor publisheri cu reprezentanții companiei care este considerată ca având un potențial model de succes pentru monetizarea conținutului online.

Detalii, în continuare: Dezbaterea va fi moderată de Ștefan Voinea, reprezentant al Gazetei de Sud, iar invitați speciali vor fi Tomas Bella, CEO si Jan Cifra, Head of Business Development & CFO, Piano Media.

Proiectul Piano Media a fost inițiat în Slovacia și are șanse să se extindă în mai multe teritorii, propunând un model flexibil de plată pentru articole, sistemul fiind posibil datorită unirii mai multor publisher care au trecut peste concurență într-un scop comun, acela de a educa piața și de a obișnui consumatorii că trebuie să plătească pentru un conținut de calitate.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • posibilitatea exista, dar nu cred ca e o solutie... cel putin in romania. personal o sa renunt sa mai citesc site-urile care cer plata pentru accesare. si cred ca majoritatea fac la fel. sa iau de exemplu ziarul adevarul. pai la prostiile scrise acolo ar trebui sa mai dau si bani? haida de... nu as mai citi nici pagina de media daca ar introduce continut platit. nu cred ca exista la ora actuala un site de care sa nu ma pot lipsi. de fapt, tot netul e complet debarasabil...

Trimite un comentariu