Skip to main content

Dezbatere BRAT despre plata pe conţinutul online la RoNewMedia

 

Biroul Român de Audit al Tirajelor va organiza în cadrul evenimentului RoNewMedia, care va avea loc în perioada 16 - 18 mai, o dezbatere despre posibilitatea introducerii conţinutului contra-cost, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Publicitate

Dezbaterea va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 16.00, şi va fi o întâlnire a marilor publisheri cu reprezentanţii companiei care este considerată ca având un potenţial model de succes pentru monetizarea conţinutului online.

Detalii, în continuare: Dezbaterea va fi moderată de Ştefan Voinea, reprezentant al Gazetei de Sud, iar invitaţi speciali vor fi Tomas Bella, CEO si Jan Cifra, Head of Business Development & CFO, Piano Media.

Proiectul Piano Media a fost iniţiat în Slovacia şi are şanse să se extindă în mai multe teritorii, propunând un model flexibil de plată pentru articole, sistemul fiind posibil datorită unirii mai multor publisher care au trecut peste concurenţă într-un scop comun, acela de a educa piaţa şi de a obişnui consumatorii că trebuie să plătească pentru un conţinut de calitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    posibilitatea exista, dar nu cred ca e o solutie... cel putin in romania. personal o sa renunt sa mai citesc site-urile care cer plata pentru accesare. si cred ca majoritatea fac la fel. sa iau de exemplu ziarul adevarul. pai la prostiile scrise acolo ar trebui sa mai dau si bani? haida de... nu as mai citi nici pagina de media daca ar introduce continut platit. nu cred ca exista la ora actuala un site de care sa nu ma pot lipsi. de fapt, tot netul e complet debarasabil...

Trimite un comentariu

sus