Skip to main content

Emisiunea Mihaelei Rădulescu, pasibila de amenda

 

Prima ediţie a emisiunii Alegerile Mihaelei, de la Realitatea TV, ar putea fi amendată mâine de CNA, potrivit lui Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA. Televiziunea lui Elan Schartzenberg este pe ordinea CNA de mâine.

Publicitate

Saptamana trecuta, cu cateva zile inainte de emisiunea Mihaelei Radulescu (pornind de la un promo), Consiliul a discutat despre prezenta politicienilor in programul prezentat de vedeta. Concluzia forului, inainte ca emis sa intre pe post: politicienii nu au ce cauta pe post in weekend, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Emisiunea care a fost difuzată de Realitatea TV de la ora 14.05 a avut invitaţi mai mulţi politicieni printre care Elena Udrea, Rares Manescu - candidat  la Primaria Sectorului 6, si Sorin Oprescu, candidat la Primăria Generală a Bucureştiului.

Consiliul Naţional al Audivovizualui a interzis printr-o decizie prezenţa politicienilor în weekend, pe perioada campaniei electorale, care a început pe 11 mai şi se încheie pe 9 iunie, la oră 7.00.

Potrivit lui Ioan Onisei, CNA poate trece direct la amendarea canalului deţinut de Elan Schwartzenberg, pentru că postul a primit deja somaţie.

Vicepreşedintele CNA nu a vrut să se pronunţe cu privire la sancţiunea pe care ar putea să o primească mâine Realitatea TV.

Emisiunea Mihaelei Radulescu a avut aseara o audienta peste media postului Realitatea TV, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vendetta vendetta
    Daca-i ordin, cu placere. Doar nu s-a gandit ea din senin ca vrea sa revina pe micul ecran... Cui ii pasa de amenda, atat timp cat scopul a fost atins?
  • Virgiliu Virgiliu
    au dreptate de data asta...
  • cetina cetina
    Este evident ca merita o amenda. Sper ca amenda sa fie maxima datorita faptului ca a facut publicitate electorala gratuita.
  • gonzo gonzo
    daca tot a adus candidati de ce nu l-a chemat pe florescu de la 6? un tip cu mare potential
  • antrenor antrenor
    A inceput cu stangul....Cat o fi cotiza Manescu? Se foloseste de emisiuni mondene, dar n-are nicio sansa in fata lui Florescu!
  • brad pit brad pit
    oricum a dat-o in bara cand a chemat-o pe udrea..multi au schimbat canalul cand au vazut-o
  • brad pit brad pit
    mihaela radulescu si politica nu au nici o treaba , nu se potrivesc deloc..sa ramana la emisiunile de divertisment fara politicieni ca ne-am saturat de ei cat ii vedem la tv
  • George George
    Nici o zi fara Rares Manescu la Realitatea TV. Chiar credeti ca nu s-a prins nimeni?
  • aidan aidan
    mihaela paravan? adica ea nu stie? n-o cunosti pe mihaela deloc daca-ti imaginezi ca poate fi pacalita!sigur a fost contra ceva!poate mai important decat banii. fata e neschimbata! pentru fizic e bine, pentru prezenta moderator, nasol! nu poti sta de-o parte atata timp si cand reapari,la alt post, sa fii neschimbata! in lumea show-bizz-ului asta se numeste plafonare! de la emisiunile de la protv pana la cea de la realitatea mihaela e neschimbata! asta nu-i un compliment decat pentru fizicul ei, dar ea vrea sa fie om de televiziune!aceeasi sueta cu mai multi,aceleasi complimente, cat despre calcatul rufelor...
  • Ioana B Ioana B
    Decizia CNA este stupidă, nu-i iau apărarea. Dar nici n-o să le plâng de milă celor de la iRealitatea. Vor scăpa ieftin cu siguranţă.
  • curiosul curiosul
    e vreun secret ca oamenii politici au aparut la Mihaela contra cost ? De fapt Mihai Tatulici asta a avut in cap , Mihaela paravan sa se poata face campanie electorala mascata , amenda maxima CNA !!!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    bre, Mihaelito, nu puteai sa aduci si tu la emisiune doar politicieni necandidati!?

Trimite un comentariu

sus