Skip to main content

Emisiunea Mihaelei Rădulescu, pasibila de amenda

 

Prima ediție a emisiunii Alegerile Mihaelei, de la Realitatea TV, ar putea fi amendată mâine de CNA, potrivit lui Ioan Onisei, vicepreședinte CNA. Televiziunea lui Elan Schartzenberg este pe ordinea CNA de mâine.

Publicitate

Saptamana trecuta, cu cateva zile inainte de emisiunea Mihaelei Radulescu (pornind de la un promo), Consiliul a discutat despre prezenta politicienilor in programul prezentat de vedeta. Concluzia forului, inainte ca emis sa intre pe post: politicienii nu au ce cauta pe post in weekend, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Emisiunea care a fost difuzată de Realitatea TV de la ora 14.05 a avut invitați mai mulți politicieni printre care Elena Udrea, Rares Manescu - candidat  la Primaria Sectorului 6, si Sorin Oprescu, candidat la Primăria Generală a Bucureștiului.

Consiliul Național al Audivovizualui a interzis printr-o decizie prezența politicienilor în weekend, pe perioada campaniei electorale, care a început pe 11 mai și se încheie pe 9 iunie, la oră 7.00.

Potrivit lui Ioan Onisei, CNA poate trece direct la amendarea canalului deținut de Elan Schwartzenberg, pentru că postul a primit deja somație.

Vicepreședintele CNA nu a vrut să se pronunțe cu privire la sancțiunea pe care ar putea să o primească mâine Realitatea TV.

Emisiunea Mihaelei Radulescu a avut aseara o audienta peste media postului Realitatea TV, dupa cum paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca-i ordin, cu placere. Doar nu s-a gandit ea din senin ca vrea sa revina pe micul ecran... Cui ii pasa de amenda, atat timp cat scopul a fost atins?
  • Este evident ca merita o amenda. Sper ca amenda sa fie maxima datorita faptului ca a facut publicitate electorala gratuita.
  • A inceput cu stangul....Cat o fi cotiza Manescu? Se foloseste de emisiuni mondene, dar n-are nicio sansa in fata lui Florescu!
  • mihaela radulescu si politica nu au nici o treaba , nu se potrivesc deloc..sa ramana la emisiunile de divertisment fara politicieni ca ne-am saturat de ei cat ii vedem la tv
  • mihaela paravan? adica ea nu stie? n-o cunosti pe mihaela deloc daca-ti imaginezi ca poate fi pacalita!sigur a fost contra ceva!poate mai important decat banii. fata e neschimbata! pentru fizic e bine, pentru prezenta moderator, nasol! nu poti sta de-o parte atata timp si cand reapari,la alt post, sa fii neschimbata! in lumea show-bizz-ului asta se numeste plafonare! de la emisiunile de la protv pana la cea de la realitatea mihaela e neschimbata! asta nu-i un compliment decat pentru fizicul ei, dar ea vrea sa fie om de televiziune!aceeasi sueta cu mai multi,aceleasi complimente, cat despre calcatul rufelor...
  • Decizia CNA este stupidă, nu-i iau apărarea. Dar nici n-o să le plâng de milă celor de la iRealitatea. Vor scăpa ieftin cu siguranţă.
  • e vreun secret ca oamenii politici au aparut la Mihaela contra cost ? De fapt Mihai Tatulici asta a avut in cap , Mihaela paravan sa se poata face campanie electorala mascata , amenda maxima CNA !!!

Trimite un comentariu