Skip to main content

Alegerile Mihaelei, peste media Realitatea TV. Mihaela Rădulescu, urmărită de femei

 

Publicitate

Mihaela Rădulescu a avut la debutul pe Realitatea TV audienţe peste media postului de ştiri. Cu toate acestea, emisiunea a fost pe poziţia a cincea la nivel urban şi a şasea la nivel naţional.

Audienţele primei emisiuni realizată de Mihaela Rădulescu la Realitatea TV, dar şi profilul publicului, în continuare:

FEMEILE, MAJORITARE: Datele arată că emisiunea Alegerile Mihaelei a fost urmărită în special de femei (de două ori mai numeroase decât bărbaţii). Din publicul emisiunii, 67% au fost femei, iar 32% bărbaţi. Predomină categoria de vârstă peste 55 de ani şi persoanele educate.

La Alegerile Mihaelei s-au uitat, duminică, în fiecare minut, 225.000 de români, dintre care 147.000 din mediul urban.

CONCURENŢĂ: Pe parcursul emisiunii (14.00-17.00), Mihaela s-a intersectat cu un alt program duminical, Să v-amintiţi duminica, prezentat de Corina Chiriac pe Naţional TV. Audienţele Corinei: 504.000 de telespectatori pe minut, dintre care 229.000 la nivel urban.

Vârf de audienţă Alegerile Mihaelei la nivel NAŢIONAL: 424.000 de telespectatori, la minutul 15.26.

Vârf de audienţă Alegerile Mihaelei la nivel URBAN: 241.000 de telespectatori, la ora 16.44.

Audienţa posturilor TV, duminică, 20 mai, pe intervalul de la Alegerile Mihaelei, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 547.000 de telespectatori
2. Naţional TV: 504.000
3. Kanal D: 442.000
4. Antena 1: 292.000
5. TVR 2: 281.000
6. TVR 1: 265.000
7. Realitatea TV: 225.000

Audienţa posturilor TV, duminică, 20 mai, pe intervalul de la Alegerile Mihaelei, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 301.000 telespectatori (2,9 rating)
2. Naţional TV: 229.000 (2,2)
3. Antena 1: 176.000 (1,7)
4. Kanal D: 174.000 (1,7)
5. Antena 3: 157.000 (1,5)
6. Realitatea TV: 147.000 (1,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • emisiunea este ok ,dar dupa parerea mea nu va ajunge lider de audienta niciodata pe intervalul ei ,felicitari corina chiriac si florentina satmari faceti treaba buna la national tv !!!
 • Ridicol, dar Digi 24 vorbeste singur ca televizorul... Raduleasca este numai piele si os. A fost odata...
 • Lumea s-a uitat nitel pt ca vremea a fost foarte urata: a plouat si a fost frig, deci romanul a cascat ochii la tv. Emisiunea Mihaelei a fost o dezamagire, a pupat-o in dos pe Elena Udrea de ti-era jena de penibilul ei.
 • "un moderator demn de respect" zici ?
  Opiniile tale despre cum trebuie sa arate un moderator de succes , sunt jenante, domnita, in conditia in care denumesti asa personajul mahalagiu mai sus numit. Reperele tare trebuie resetate, cu siguranta !
 • Mihaela Rădulescu a dovedit că este un moderator demn de respect. Emisiunea are un format bine dirijat, dar postul un trecut discutabil.
 • eu cred ca singurul post adevarat de stiri este DIGI 24 mai e si TVR info dar slabut.
  antena3 sa transformat in post de TALK SHOW avand 80% TALK SHOW iar realitatea la fel
  daca antena3 e program de stiri atunci si Pro Tv e program de stiri chiar cred ca pro tv are mai multe ore de stiri decat antena3.
 • Trebuie sa fi rau lovit la bila sa te uiti la emisiunea unei gargarageoaice penibile ca Raduleasca. NU poate fi pe alt calapod decat REnul, ori Elanul, cum il cheama pe respectivul rumegator de fonduri pedeliste.
  BLEAH !
 • Fara manelisti si pitipoance?... Poate nu e Mihaela cea care decide ce persoane sa fie invitate. Imi aduc aminte de emisiunile in care Rasufleasca invita toti manelistii "la moda", vrajitoarele de pe la periferiile Bucurestilor etc. Se da ea in stamba curand, e doar o mahalagioaica cu aere de doamna si ba -sini de "diva de Dambovita".
 • La aceste emisiuni se uita in mare parte gospodinele si pensionarii.
 • E BUNA SI EMISIUNEA DE LA NATIONAL TV,NU E ACCES DIRECT SAU UN SHOW PACATOS,AI CE VEDEA IN EMISIUNEA CORINEI,FACUTA CU ,CALITATE,SI A MIHAELEI NOTA 10,BN CA A SCAPAT DE ANTENE SI FACE UNA SI MAI BUNA LA REALITATEA.SUCCES.
 • 504 mii se dânșii și dânsele se uita la Chiriac??? Cat de tare!
 • A fost o audienta peste medie, fiind ca in Romania balciul face rating, Realitatea nu-l are, deci nu face audienta, calitatea nu este pentru toti. Jurnalele Realitatea sunt mult mai corecte, explicite si cu mult mai putine balbe fata alte posturi de stiri care mai sunt si penibile cu afiliatul lor la cnn de zici ca fac parte din cnn.
 • Emisiunea a fost ok, de bun gust fata de mizerul divertisment care colcaie pe alte posturi. Mie nu-mi place genul dar apreciez ca emisiunea a fost fara pitipoance si manelisti.

Trimite un comentariu

sus