Skip to main content

EVZ își cere scuze pentru nepublicarea declarației lui CTP. Cum explică ziarul situația

 

Conducerea EVZ a declarat că și-a prezentat scuze pentru că nu a mai publicat joi, 3 aprilie, declarația lui Cristian Tudor Popescu în articolul despre reacția lui Crin Antonescu față de un jurnalist al ziarului Evenimentul zilei, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Vlad Macovei, redactor-șef al cotidianului, a explicat cum s-a întâmplat.

 

Vlad Macovei a explicat pentru paginademedia.ro cum de n-a mai ajuns declarația lui Cristian Tudor Popescu pe EVZ. Declarația integrală, în continuare:

Acum două zile am decis în ședința de sumar să luam mai multe reacții pentru povestea aceea cu Antonescu. Colegul care i-a luat declarația lui Cristian Tudor Popescu mi-a zis verbal ce a declarat, mi s-a părut o declarație interesantă și, ca să nu fie nicio posibilitate de a interpreta greșit spusele lui Cristian Tudor Popescu, l-am rugat pe coleg să-mi trimită pe e-mail declarație. Și adevărat că le-am spus că până nu le dau eu OK-ul la declarație pe e-mail să nu o pună pe site. Între timp m-am luat cu niște treburi de la ziar, cu pagina întâi din ediția print și efectiv am omis mail-ul respectiv. greșeala îmi aparține în totalitate.

 

A doua zi dimineață am aflat că domnul Popescu va scrie un editorial pe tema asta. Am decis să nu intervin atunci pentru că ar fi părut o încercare de a influența apariția acestui editorial. Am avut o discuție cu domnul Cristian Tudor Popescu în care mi-am prezentat scuzele și i-am explicat ce s-a întâmplat, iar dumnealui a fost amabil să-mi asculte povestea până la capăt.

Profit de ocazie să-mi prezint scuze și public domnului Cristian Tudor Popescu. Prezint scuze și cititorilor EVZ pentru greșeala comisă.

De ce nu ați pus declarația pe site după ce s-a sesizat?

Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: “Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv”. Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti VERTICAL. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica … vai de evz-ul limbii române şi de “zicerile verbale”!
  • Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: "Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv". Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti verical. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica ... vai de evz-ul limbii române şi de "zicerile verbale"!
  • Nu-l mai bagati atata in seama pe Popescu,asta !O sa-si inchipuie ca este "guru" presei romanesti,si nu este de loc asa. Lui Cristoiu nu-i ajunge nici pana le genunchi. Tot ce a condus Cristoiu a fost un succes total ,pe cand tot ce a facut Popescu, a dat faliment.Acum s-a "lipit "de Pro tv.,dar ii prezic ,si aici, o despartire cat de curand.
  • aiureli... macovei nu a vrut sa publice ceva ce il ataca pe basescu, exact cum a intuit si ctp.

    culmea e ca macovei a refuzat sa publice anul trecut un articol al lui mircea marian, un alt lingau basist, pentru ca apareau acolo niste afirmatii care ii stergeau luciul statuii lui baselu...

Trimite un comentariu