Skip to main content

EVZ îşi cere scuze pentru nepublicarea declaraţiei lui CTP. Cum explică ziarul situaţia

 

Conducerea EVZ a declarat că şi-a prezentat scuze pentru că nu a mai publicat joi, 3 aprilie, declaraţia lui Cristian Tudor Popescu în articolul despre reacţia lui Crin Antonescu faţă de un jurnalist al ziarului Evenimentul zilei, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Vlad Macovei, redactor-şef al cotidianului, a explicat cum s-a întâmplat.

Vlad Macovei a explicat pentru paginademedia.ro cum de n-a mai ajuns declaraţia lui Cristian Tudor Popescu pe EVZ. Declaraţia integrală, în continuare:

Acum două zile am decis în şedinţa de sumar să luam mai multe reacţii pentru povestea aceea cu Antonescu. Colegul care i-a luat declaraţia lui Cristian Tudor Popescu mi-a zis verbal ce a declarat, mi s-a părut o declaraţie interesantă şi, ca să nu fie nicio posibilitate de a interpreta greşit spusele lui Cristian Tudor Popescu, l-am rugat pe coleg să-mi trimită pe e-mail declaraţie. Şi adevărat că le-am spus că până nu le dau eu OK-ul la declaraţie pe e-mail să nu o pună pe site. Între timp m-am luat cu nişte treburi de la ziar, cu pagina întâi din ediţia print şi efectiv am omis mail-ul respectiv. greşeala îmi aparţine în totalitate.

A doua zi dimineaţă am aflat că domnul Popescu va scrie un editorial pe tema asta. Am decis să nu intervin atunci pentru că ar fi părut o încercare de a influenţa apariţia acestui editorial. Am avut o discuţie cu domnul Cristian Tudor Popescu în care mi-am prezentat scuzele şi i-am explicat ce s-a întâmplat, iar dumnealui a fost amabil să-mi asculte povestea până la capăt.

Profit de ocazie să-mi prezint scuze şi public domnului Cristian Tudor Popescu. Prezint scuze şi cititorilor EVZ pentru greşeala comisă.

De ce nu aţi pus declaraţia pe site după ce s-a sesizat?

Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o ştie toată lumea, e un pic tardiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: “Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv”. Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti VERTICAL. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica … vai de evz-ul limbii române şi de “zicerile verbale”!
  • Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: "Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv". Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti verical. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica ... vai de evz-ul limbii române şi de "zicerile verbale"!
  • Nu-l mai bagati atata in seama pe Popescu,asta !O sa-si inchipuie ca este "guru" presei romanesti,si nu este de loc asa. Lui Cristoiu nu-i ajunge nici pana le genunchi. Tot ce a condus Cristoiu a fost un succes total ,pe cand tot ce a facut Popescu, a dat faliment.Acum s-a "lipit "de Pro tv.,dar ii prezic ,si aici, o despartire cat de curand.
  • Pe naiba Macovei nu a vrut. Sunt convins ca Andronic e cel care nu a dorit publicarea declatiei
  • wax albina... ce-a ajuns popescu: plânge pentru o declarație nepublicata de ziarul evz...
  • aiureli... macovei nu a vrut sa publice ceva ce il ataca pe basescu, exact cum a intuit si ctp.

    culmea e ca macovei a refuzat sa publice anul trecut un articol al lui mircea marian, un alt lingau basist, pentru ca apareau acolo niste afirmatii care ii stergeau luciul statuii lui baselu...

Trimite un comentariu

sus