Skip to main content

GALERIE FOTO. Andreea Marin, filmare în Centrul vechi cu violonistul Alexandru Tomescu

 

Publicitate

Andreea Marin Bănică a filmat în Centrul Vechi pentru un spot TV, care va fi difuzat pe Realitatea TV.

Spotul este parte a campaniei Trezește România, pe care vedeta o realizează la postul de știri.

Invitatul special pentru acest spot este violonistul Alexandru Tomescu.

Andreea Marin va realiza la Realitatea TV o emisiune, începând din 1 iunie, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI.

Andreea Marin Bănică:

"Clipele surprise de aparatul de fotografiat sunt decupate dintr-o zi insorita petrecuta in Centrul Istoric al Capitalei, unde echipa Campaniei "Trezeste Romania " a adunat la un loc oameni frumosi si veseli . Motivul? Filmarea unui spot TV pe care il veti vedea in cateva zile ruland pe Realitatea TV: artisti (dansatori si acrobati, copii si maturi), o echipa tehnica priceputa, si invitatul nostru special: marele violonist Alexandru Tomescu, talentul dublat de modestie si bun simt, de rabdare si omenie, de zambet cald si frumusete interioara.

Suntem onorati sa fim sustinuti de astfel de Oameni in campania "Trezeste Romania". Multumim si va astept cu drag pe micul ecran sa vedeti ce-a iesit, iar pe realitatea.net/trezesteromania.html asteptam mesajele voastre cu idei despre oamenii frumosi, incapatanati in sensul bun al cuvantului, invingatorii fara nume sonore de langa voi pe care vreti sa ii aducem in prim-plan!"

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu