Skip to main content

Husă de iPhone pe post de card bancar

 

Publicitate

Produsul Geode de la compania iCache poate părea o simplă husă pentru iPhone, dar este mai mult decât atât. Clientul introduce datele sale bancare printr-un cititor de bandă mangnetică atașat la baza husei. Cardurile de fidelitate pot fi memorate prin fotografierea codurilor de bare. Fiecare card este selectat printr-o aplicație de pe telefon.

Cardul inteligent plasat într-un buzunar al husei poate acționa drept oricare dintre cardurile memorate. Alegi prin aplicație un card bancar sau de fildelitate și cardul inteligent preia informațiile acestuia. Cardul conține un cip și o bandă magnetică și stochează informațiile programate timp de 20 de secunde sau până când este folosit prima oară. Dacă trece acest timp fără a fi folosit, informațiile de pe card se șterg și este necesară o nouă programare.

Compania iCache a strâns banii necesari investiției printr-un proiect pe site-ul Kickstarter. Erau necesari 50.000 de dolari, dar s-a reușit strângerea a 350.000 de dolari, de la 1.800 de susținători.

Foto: Kickstarter
Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro

Comentarii

  • Nu are chip, are doar banda magnetica.
    De fapt arata - daca mai era nevoie - cat de vulnerabile sunt cardurile cu banda magnetica.
    Oare nu poti trece prin fanta de citire si alte carduri decat cele personale?


    Nu ar putea sa efectueze validari pentru cardurile cu chip, pentru ca Informatia de pe cardurile cu chip EMV se schimba dupa fiecare tranzactie.

Trimite un comentariu