Skip to main content

Indundații în București cu poze din Barcelona pe site-ul RTV

 

Site-ul RTV a confundat inundația de la metroul din capitală cu cea din....Barcelona.

Publicitate

"Metroul vine cu barca. Stația de la Romană s-a transformat într-un râu", titra rtv.net într-o știre postată vineri seară. Materialul a fost ilustrat cu o fotografie de la o inundație care a avut loc la metroul din Barcelona.

Știrea a fost semnalată pe Facebook de Patrick Andree de Hillerin, iar la puțin timp după ce gafa a fost semnalată știrea a dispărut de pe site-ul postului România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pai e si normal! Atata timp cat isi fac stirile cu filmulete de pe YouTube pe care le comenteaza cu "specialisti", psihologi etc..... ce pretentii sa avem de la niste amatori. Oare mai exista scoli de jurnalism adevarate? Sau orice pitzi cu o diploma de 2 lei la o facultate de 2 lei, devine reporter?
 • Inca o dovada a profesionalismului celor de la RTV: confunda o persoana disparuta cu unul dintre miliardarii Romaniei, aflat in top 100.
  E vorba de stirea de aseara in care se vorbea despre disparitia fostului sef de cabinet al lui Blejnar, Codrut Marta, iar pe post era prezentata imaginea lui Georgica Cornu- regale asfaltului din Banat, celebru acum pentru relatia sa cu Marina Almasan…
  Aici video-ul de la rtv… http://www.rtv.net/sorin-blejnar-si-elan-schwartzenberg-audiati-la-parchet-intr-un-dosar-privind-fraude-fiscale_30244.html
  Aici poze din tabloide cu omul din fotografie, Georgica Cornu http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/georgica-cornu-si-marina-almasan-au-petrecut-pastele-ca-doi-porumbei-in-satul-gornovita-au-stat-doar-in-casa-216387.html
  http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-adevarul-georgica_cornu-oana_cornu-proces_divort_5_701979797.html#
 • Nu eu am semnalat-o primul, cred, eu am doar avantajul că ne urmărim conturile pe FB. Nici nu știu de unde a pornit, sincer.

Trimite un comentariu