Skip to main content

Intact și-a lansat propriul ghid TV

 

Grupul Intact și-a lansat propriul ghid TV intitulat Intact TV.

Publicitate

Ghidul a apărut astăzi și include numai programele posturilor din grupul deținut de familia Voiculescu: Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV și Euforia.

Intact TV s-a distribuit împreună cu Gazeta Sporturilor. Revista va fi săptămânală și este realizată intern.

Pe lângă materiale cu vedetele grupului: Dan Negru, Mihai Gâdea, Diana Munteanu Niculescu, ghidul continuă campania anti RCS&RDS, fără a nominaliza încă operatorul.

"Nu lăsa pe nimeni să aleagă pentru tine! Sună și alege operatorul care retransmite în zona ta Antena 1, Anten 2, Antena 3, Euforia TV și Gsp TV", spune o reclamă din ghid.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Azi am găsit ziarul cu ghidul tv. Am rupt mai devreme revista de nervi, pentru că nu mai suport că se ia cerneala sau ce folosesc ei la tipografie. Am reviste din anii '90, dar nu se ia cerneala după ele. Aşa se întâmplă cu toate revistele (cu excepţia celor cu coperte mai groase - Unica, Historia etc). Ar trebui să ne adresăm Protecţiei Consumatorilor, nu?
  • eu am cumparat azi Gazeta sporturilor, pe prima pagina scria ca e impreuna cu Ghid tv , dar ... nu l-am primit. In vaslui s-a intamplat, Rodipet
  • bineinteles ca acest ghid il va ridica la rang de zeu pe MOTANUL FELIX si pe toata sleata de pseudojurnalistii inact ! apropo ?mai exista antenele 1,2 3, ........?
  • n-am auzit pina acum o prostie mai mare... dar, ma rog, daca se da gratis... 10 bani sa coste si va avea retur 100 la suta. mie mi-e inutila, am sters antenele din televizor...

Trimite un comentariu