Skip to main content

Lucian Mândruță despre viitorul televiziunii, la RoNewMedia

 

Cunoscutul realizator TV Lucian Mândruță, acum director de creație al Mediafax Group, va modera o dezbatere despre viitorul televiziunii la RoNewMedia.

Publicitate

La dezbatere participă reprezentanți BBC, Samsung, Mediafax Group, Trilulilu, SeeNow.

Detalii, în continuare:

Dezbaterea “VOD and the future of TV” are loc pe 18 mai, la începutul celei de-a 3-a zile de RoNewMedia – care are tema “Digital Content and eCommerce”.

Contextul dezbaterilor moderate de Lucian Mândruță

În conditiile in care pirateria si site-urile ilegale de continut video se gasesc peste tot în Europa Centrala si de Est, România fiind, din pacate, un exemplu “de succes” în acest sens, atât marile grupuri media dar și companii independente investesc în platforme de video.

În ultima zi de la RoNewMedia se va discuta despre modul în care se consumă și se pot face bani din conținut, și care va fi relația dintre televiziune, content scris și internet în anii care vin.

Despre toate acestea vor vorbi, in debutul celei de-a 3-a zile a RoNewMedia:

Stuart McLennan, Director of CEE Markets, BBC

Robert Berza, Head of Internet Division, CME [VOYO]

Bogdan Secara, Director of eCommerce Development, Mediafax Group [Muvix];

Sergiu Biriș, General Manager Trilulilu;

Cătălin Clemente, Marketing and Sales Manager SeeNow

George Catrina, Content Manager Samsung Romania.

Subiectele celei de-a treia zile de RoNewMedia:

  • Ziua va începe cu o dezbatere spinoasă despre viitorul televiziunii, la care vor lua parte reprezentanți ai BBC, CME, Mediafax, Muvix, Trilililu si SeeNow. Nu va fi ocolită delicată problemă a permanenței lupte cu site-urile pirat care oferă conținut video premium fără să plătească drepturi de autor producătorilor.
  • Prezentări asteptate vor fi și cele în premieră pentru regiune ale Skype și Thomson Reuters dar și studii care demonstrează cu date și cifre de ce mixul de comunicare online+tv este tot mai eficient.
  • Samsung va vorbi despre noile televizoare conectate la Internet, care nu mai depind de furnizorii de televiziune prin satelit, BBC va prezenta cele mai noi inovații în domeniu iar Publisto vat rata “arta” de a povesti online.
  • Cei de la Piano Media care cred cu țărie că este posibil că oamenii să plătească pentru un conținut de calitate, chiar și dacă acesta e în forma text.
  • Ziua se va încheia cu o discuție serioasă despre umor, unii dintre realizatorii celor mai de success clipuri virale devenite hituri pe YouTube urmand sa încheie RoNewMedia în hohote de râs.
La RoNewMedia vor participa timp de 3 zile și multe companii majore ale industriei digitale, printre care FacebookSkypeYahooGoogle, MSNBBC, Thomson Reuters și mulți alții.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu