Skip to main content

Moroşanu nu are voie să comenteze meciul lui Bute la televizor. E candidat.

 

Luptătorul Cătălin Moroşanu, anunţat drept comentator al meciului lui Bute nu are voie să comenteze disputa la televizor. Motivul este simplu: Moroşanu candidează în alegerile locale, pentru primăaria Iaşi.

Publicitate

Decizia este a CNA. Forul a analizat un spot difuzat de Realitatea TV, care anunţa că meciul de box (programat sâmbătă pe Money Channel) îl va avea pe Moroşanu comentator.

Consiliul Naţional al Audiovizualului va trimite postului o înştiinţare că nu este permisă apariţia lui Cătălin Moroşanu în emisiunea dedicată meciului în care va boxa Lucian Bute.

În plus, CNA a mai votat o decizie de intrare în legalitate pentru spotul în care Cătălin Moroşanu promovează vinul Cotnari. Această decizie echivalează cu interzicerea spotului de pe TV, în forma actuală.

Potrivit legislaţiei audiovizualului, candidaţii nu au voie să apară nici în spoturile comerciale pe perioada campaniei, cu excepţia emisiunilor şi dezbaterilor electorale.

Loran Turoş, membru CNA:

Dacă tot se pregătesc încă o dată să încalce legea, să-i trimitem o scrisoare de atenţionare cu privire la prezenţa lui Cătălin Moroşanu sâmbăta pe Realitatea TV.

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

În privinţa spotului vom da o decizie de intrare în legalitate, iar în privinţa prezenţei lui Cătălin Moroşanu în weekend o să le facem o adresă să-i prevenim că acest spot încalcă legea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CoCo Jumbo CoCo Jumbo
    Ce face Morosanu asta in ring este foarte departe de nobila arta,de box.Daca a da cu picioarele,cu capul si in ultima instanta cu mainile si pumnii in adeversar inseamna ca se cheama sport,atunci eu maine ma duc la schit si ma calugaresc! Realitatea nu mai da dovada de realitate deloc punandu-l pe caftangiul asta de strada sa comenteze un sport care se bazeaza mult pe analiza,observatie si contraatac.Mai bine ca este candidat la iasi,astfel scutindu-ne de sfaturile lui si de comentariile eronate de care putem avea parte ascultandu-l.

Trimite un comentariu

sus