Skip to main content

OTV a câștigat în instanță suspendarea provizorie a înjumătățirii licenței cu șase luni

 

Ocram Televiziune, firma care operează OTV, a câștigat în instanță suspendarea deciziei CNA de a înjumătăți licența cu șase luni, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Potrivit ordonanței președințiale a Curții de Apel, s-a decis suspendarea "executării sancțiunii constând în reducerea cu șase luni a termenului de valabilitate a licenței audiovizuale aplicat Ocram Televiziune de către CNA, până la soluționarea dosarului 2929/2/2012". Dosarul la care se face referire solicită anularea deciziei CNA de înjumătățire cu șase luni a licenței audiovizuale și are termen pe 21 mai.

Prin urmare, decizia finală în cazul înjumătățirii licenței va fi luată definitiv la data de 21 mai.

Mihnea Dumitrache, Ascis Solv (lichidatorul OTV): "Sunt suspendat efectele deciziei CNA până când este rezolvat litigiul de fond. Această suspendare este provizorie numai până când se soluționează pe fond litigiul. În acel dosar se va decide dacă se anulează, dacă se menține sau dacă se respinge cererea".

Subiectul a fost anunțat și de B1 TV.

Licența CNA a fost înjumătățită de trei ori până acum, pe 27 aprilie cu șase luni, pe 10 aprilie cu trei luni, iar pe 24 aprilie a mai rămas cu doar 36 de zile de licență. În toate situațiile, OTV a fost sancționat pentru publicitatea politică la Partidul Poporului.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • eu nu zic ca dd nu-i un smecher care serveste minciuni gogonate celor care stau sa-l asculte,dar zic ca nu era singurul din peisajul romanesc si ca eliminarea lui de pe harta televiziunilor era cu dedicatie politica. cum nu mai detin TOATE parghiile pedelisti, uite ca se poate si altfel! sunt atatea metode de strunit un dement nu uciderea lui! pastorii aia care prostesc multimile sunt la fel de dusi si/sau periculosi,pe aia de ce nu-i interzice nimeni?si aia si politicienii verosi spala creiere, nu doar neica asta pe care nu dau o ceapa degerata. daca e sa-i interzicem pe mincinosii romanieie ramanem fara stiri si politicieni.
 • @mircea : depinde din ce parte privesti daca esti membru sau admiri usl-ul esti in stare sa te uiti 24 din 24 ore la antenele lui felix motanu
  eu nu sunt membru si nici nu admir pp-dd din 2 motive care se leaga de tigani, au imn manelistic cu manelisti si invita manelisti in emisiune
 • @ghevara : Invata limba romana, informeaza-te ce nume are purtatorul de cuvant al guvernului si apoi apuca-te de postat.
  Nu mai scrie din ce auzi pe la sedintele de partide la PP-DD.
 • cata publicitate la USL face antena3 ar trebui interzisa odata cu OTV dar pacat ca CNA e condus de oameni din USL si PDL
  acum mai nou l-au pus pe zaharia purtator de cuvant al guvernului drept multumire pentru propaganda, dupa ce a zignit programele digi tv cum va raspunde zaharia cand suna jurnalisti de la digi 24?
 • S-a facut o dreptate OTV-ului! N-o fi ea cea mai pacatoasa televiziune dintre toate suratele existente.

  P.S. Nu sunt un telespectator al acestui canal. Poate doar, uneori, intamplator pentru cateva secunde.

Trimite un comentariu