Skip to main content

PaginaTAdemedia: Din ciclul “materiale ca să fie”, o știre cu steroizi, cartofi prăjiți și poză suspectă

 

Publicitate

Un cititor al site-ului a trimis la rubrica PaginaTAdemedia un uluitor material publicat de Cancan pe site. Din ciclul “ca să fie”.

Titlul “știrii” se întinde pe câteva rânduri: “N-ai mâncat cartofi prăjiți câți steroizi a băgat animalul ăsta în el. Uite cum arată poate cel mai puternic om din lume - Și dacă nu e Photoshop?

“Știrea” (pe care o redăm în continuare) nu are nevoie de niciun comentariu. Poza, de asemenea.

"Mulţi bărbaţi sunt extrem de îngrijoraţi de felul în care arată şi pentru a-şi modela trupul apelează la exerciţii fizice în sala de antrenament.

Unii dintre ei vor să ardă mult mai repede etapele dezvoltării musculare şi apelează la steroizi. Acest lucru îi transformă în adevăraţi monştri, dar asta nu pare să îi afecteze, ei pozând fericiţi şi mândrii de felul în care arată. Deşi sănătatea este la pământ, iar la o vârstă înaintată ar arăta groaznic, nimic nu îi împiedică să se îndoape cu pastile."

La începutul lunii mai, cancan.ro surprindea cu un alt titlu care nu mai are nevoie de niciun comentariu după cum se vede în fotografia de mai jos, postată pe Facebook de Vlad Epurescu.

Ai văzut un articol care ți-a atras atenția? Un titlu interesant? O gafă TV? O reclamă bună sau mai puțin reușită? Trimite-ne ce ai observat la rubrica PaginaTAdemedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu