Skip to main content

PREMIERĂ: Producătorul Anatomiei lui Grey și un consultant al lui Bush și Monicăi Lewinsky fac Scandal

 

Publicitate

PREMIERĂ TV. Fostul producător executiv al serialului Anatomia lui Grey și un consultant al lui George W. Bush și al celebrei Monica Lewinsky sunt în spatele serialului Scandal, care are premiera în aceastră seară, pe Universal Channel, de la 22.30.

În ultimii ani, Betsy Beers a fost producătorul executiv al serialului de succes Anatomia lui Grey şi a serialului înrudit Private Practice, iar acum este producătorul serialului Scandal produs de ABC.

Scandal, un serial despre crizele de imagine de la Washington și de la Casa albă, vine pe micile ecrane din România la o lună după ce serialul a avut premiera în Statele Unite ale Americii.

De la Bush senior și Monica Lewinsky și Wesley Snipes, la Scandal

Serialul Scandal, despre intrigile și crizele de imagine de la Washington și de la Casa Albă, are în spate un alt nume greu al consultanței politice: Judy Smith.

Judy Smith, coproducător al serialului, are o experiență de 25 de ani în comunicare. Este fondatoarea companiei de consultanță și relații publice Impact Strategies.

În 1991, a fost asistent și secretar de presă al fostului președinte american George W. Bush.

In 1997, a fondat JAS Communications, unde a avut clienţi din domenii precum sport, divertisment şi politică, printre care cei mai importanţi au fost Monica Lewinsky şi familia acesteia în timpul procesului cu Clinton.

A fost consultant pentru șefi de state din Filipine, Haiti, Jamaica, Arabia Saudită, dar și pentru personalități precum Wesley Snipes.

A INSPIRAT UN SERIAL. De altfel, de la experiența ei a pornit serialul Scandal. Ca rezultat al carierei impresionante a lui Judy Smith, Shonda Rhimes, creatoarea serialelor de televiziune Anatomia lui Grey şi Private Practice (Clinica), a scris Scandal, care se bazează pe cariera lui Smith de consilier în situaţii de criză.

Serialul are ca subiect principal viaţa personală şi profesională a unui consilier de imagine specializat.

Smith este producătorul co-executiv al proiectului şi oferă cunoştinţe avizate în legătură cu administrarea situaţiilor de criză.

Scandal: personajul principal, un fost consilier de la Casa Albă rezolvă situații de criză

Un fost consultant de relaţii cu media al preşedintelui Statelor Unite, Olivia Pope (interpretată de Kerry Washington, foto) şi-a dedicat viaţa protejării şi apărării imaginii publice şi a secretelor elitei ţării.

Respectată şi temută în acelaşi timp, Olivia, părăseşte Casa Alba pentru a-şi deschide propria firmă de administrare a situaţiilor de criza. Ea speră să înceapă un nou capitol al vieţii sale atât profesional cât şi din punct de vedere personal, însă nu poate tăia în totalitate legăturile cu propriul trecut, care ascunde și o relație cu președintele SUA.

EPISODUL ȘI CRIZA. Fiecare episod este, practic, o ciză de imagine pe care firma trebuie să le rezolve: un milionar acuzat de viol, afaceriști implicați în cazuri de corupție etc.

Printre actori:

  • Henry Ian Cusick (Lost)
  • Tony Goldwyn (Ghost)
  • Jeff Perry (Grey’s Anatomy)

Serialul are premiera în această seară, de la ora 22.00, pe Universal Channel.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu