Skip to main content

Prima emisiune a Andreei Marin la Realitatea TV, filmată în Ciad

 

Foto Credit: Alex Gâlmeanu

Publicitate

Andreea Marin Bănică pleacă în Ciad, pe urmele unui român, un medic stomatolog, care ajută oamenii din întreaga lume. Interviul va fi difuzat în prima ediţie a campaniei Trezeşte România.

Emisiunea Andreei Marin, Trezeşte România, va fi difuzată la Realitatea TV din 1 iunie şi va spune poveştile românilor fără nume sonore, care schimbă vieţi.

Pentru campania „Trezeşte România!”, Andreea pregateşte o întâlnire în inima junglei africane, cu un medic stomatolog, care ajuta oamenii din întreaga lume.

După ce a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, în 2003, şi a strâns suficienţi bani pentru medicamente si instrumente, un stomatolog român din Mediaş a decis să îşi împlinească un vis: să ajute oamenii din zonele defavorizate ale lumii. Adună informaţii, îşi face echipă, strânge banii, ia legătura cu oamenii din teren şi pleacă în ţări precum Brazilia, Nepal, Ruanda, Ciad pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de îngrijire medicală şi nu au acces la ea.

Ca să economisească bani, pe care i-ar putea folosi pentru medicamente, si pentru a putea traversa mai repede distanţele dintre sate, medicul şi-a luat licenţă de pilot. In felul acesta, ajunge mai repede la cei care au urgent nevoie de el. Stomatologul a ajuns în Ciad, de câteva zile, iar Andreea îl va întâlni în inima Africii, pe 11 mai.

„M-am întrebat de ce a ales să îşi practice meseria în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, condus de un altruism fără limite. Răspunsul lui a fost simplu: "pentru că acolo locuiesc aceşti oameni lipsiţi de ajutor", spune Andreea Marin Bănică. „Sunt curioasă să văd ce se petrece în locul ales de el, aflat în jungla din Ciad. Vreau să înţeleg cum reuşeste să îi facă pe oamenii ăştia, de la capătul lumii, din mijlocul sălbăticiei, să aibă încredere în el, să se lase pe mâna lui, să creadă că el este capabil să le rezolve problemele medicale”.

Paginademedia.ro a scris aici, în exclusivitate, despre alăturarea Andreei Marin la Realitatea TV.

Stomatologul din Mediaş este, cel mai probabil, Roland Hermann, care a făcut în 2010 parte dintr-o campanie marca Discovery, "Descoperă eroul din tine".

În continuare, un mic documentar, realizat de Discovery cu doi ani în urmă:

Stomatologul din Mediaş

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    de acord cu iulian! cum ar suna niste intrebari normale, puse unui om normal cu inflexiunile alea si cu chicotitul ei inconfundabil de pe vremea surprizelor! cinstit vorbind a lucrat la noi la stiri si poate sa aiba ce ton vrea, asa ca daca nu s-a prostit langa banica, se descurca ea!m-am hotarat sa nu plec cu prejudecati in ceea ce le priveste pe cele doua cucoane ajunse la varste coapte pentru showbizz si obligate sa arate altceva decat tate, craci si dinti albi!daca vor sa castige publicul si sa mearga cu fruntea sus.
  • Mircea Hodarnau Mircea Hodarnau
    Am realizat mai multe materiale despre Roland. L-am avut invitat la Medias Mentorship. Detalii gasesti la http://www.mirceahodarnau.ro/index.php?s=Roland+Hermann
  • Iulian Iulian
    Sper sa nu aiba Andreea Marin tonul acela afectat de Surprize Surprize ca s-a dus totul naibii.

Trimite un comentariu

sus