Skip to main content

Revista Money Magazine va avea emisiune la The Money Channel

 

Publicitate

Revista de business Money Magazine va avea o extensie pe TV. Money Channel va găzdui, din această sâmbătă, o emisiune ce va prezenta principalele subiecte ale Money Magazine.

Producţia va fi prezentată de Atene Enea şi de Fulvia Meiroşu, redactor-şef la Money Magazine, şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă de la 13.15.

"Va fi o emisiune a revistei Money Magazine care va prezenta subiectele din revistă într-o altă perspectivă", a declarat Sorin Freciu, şeful Money Channel şi Money Magazine, pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ...pentru ca... ...pentru ca...
    ...atunci cand daruim in suflet lucruri care sa le faca placere altora, cu gandul ca ii vor face mai buni - fie ca este un zambet, o gluma sau o fotografie haioasa-, putem avea mahnirea sa vedem ca de fapt nu le-au meritat si ca au ramas la fel, inchistati in stupiditatea lor agresiva. Arabii au o vorba inteleapta pentru astfel de dezamagiri, si ei spun ca asemenea gesturi minunate, care se dovedesc zadarnice, echivaleaza cu a arunca perle la porci...
  • Emilia Vasiliu Emilia Vasiliu
    Fatucile pizmoase sa se abtina de la comentarii toxice. Detractarile penibile sunt inca o dovada ca prostia si invidia fac casa buna. Atena Enea este un om deosebit, un caracter frumos, o Doamna care nu a facut rau nimanui, nici macar celor care meritau.As sfatui-o insa sa fie mai prudenta cu generozitatile spirituale, poza cu peruca albastra poate ca ii va face pe unii sa rada, dar nu este conforma cu prestanta si statutul ei foarte onorabile.
  • soare soare
    pe ce te bazezi?
  • gerula gerula
    nu foarte slaba, cea mai slaba. nu stie nici sa faca presa de afaceri, nici de pr. deci nic, nici. pe cealalta nu o cunosc, dar macar stie sa scrie pr bine.
  • hmmmmm... hmmmmm...
    Atena Enea jurnalista slaba?
    Din contra!
  • Andreea Mitulici Andreea Mitulici
    Alegerea Fulviei si a Atenei este foarte nefericita, ambele par foarte imprastiate si dezorganizate, iar Atena este si un jurnalist slab. Dp asta dv, Fulviei nu ii gasesc niciun cusur in acest moment: scrie bine, este insistenta, vede subiectele. Dar avea nevoie de un organizator, nu de cineva sa o incurce si mai mult. Asa, ambele, ca 2 floricele, or sa se laude un picut una pe alta, se vor plange cat de mult muncesc ele si ii vor pistona pe colegii lor sa le serveasca subiecte, sa gandeasca diverse concepte etc. Am lucrat cu ambele pana recent.
    In ceea ce priveste restantele salariale, ele sunt mici la money express si f mici la tmc tv- incomparabil cu ce se petrece la adevarul, de ex.
    In legatura cu revista si calitatea ei, este de departe cea mai buna de pe piata, dar foarte neserioasa vizavi de data de aparitie. Noi avem abonament la serviciu si ajunge din joi in paste, uneori chiar si 2 nr in acelasi colet. Si nu, nu este o problema doar a curierului, pt ca nu o gasesti nici la taraba.
    BAFTA cu emisiunea!
  • Sorin Sorin
    Intre timp, TMC TV se pregateste de transmiterea meciului lui Bute. In tot acest timp, cei mai multi dintre angajati nu si-au incasat veniturile pe luna Martie, desi suntem la jumatatea lunii Mai. Problemele au reaparut la TMC TV, oamenii sunt foarte nemultumiti, au fost dati afara cativa, au fost adusi altii, nepregatiti, fara experienta, dar cu salarii mai mari. Unii dintre ei sunt hotarati sa inceteze activitatea din cauza nemultumirilor. Din punct de vedere tehnic, statia este la pamant dupa mutarea Realitatii in sediul de la Wilbrook, TMC TV ramanand in sediul din Casa Presei. Multi oameni buni, cu experienta, editori, producatori, prezentatori au renuntat, au plecat spre Realitatea, Antena 3... pe scurt, este HAOS.
  • Pizza Ma'sii Pizza Ma'sii
    A. Enea si F. Meirosu fac emisiune tv? Hahaha, o să fie un fel de bot-production, ca să mă exprim delicat. M. Magazine, succesoarea defunctului M. Express, e un cadavru viu pe hârtie lucioasă. Cât despre tanti Enea, e "specialistă" în interviuri gen "Domnule întreprinzător, nu-i aşa că dvs sunteţi frumos, deştept şi cu bani iar biznisul pe care l-aţi pus pe picioare e genial? Mulţumim şi mai poftiţi pe la noi, cei care avem numărul de cont RO1234XXX..."
  • Raluca Raluca
    N-ar fi prima data cand se face o emisiune cu subiecte din continutul revistei. Sa ne aducem aminte de emisiunea Money Express, din 2007, moderata de Radu Soviani...a rezistat cateva luni, tot datorita d-lui Freciu&company.
  • medelcu medelcu
    cu schimbarea numelui revistei mai spala freciu niste bani? mai lasa niste salarii si datorii neplatite?, asa cum a facut cu m&c strategy development si worldwide media solutions

Trimite un comentariu

sus