Skip to main content

Roland Garros în 3D pe UPC

 

Eurosport va transmite ȋn România ediția 2012 a turneului francez de tenis Roland Garros, live, ȋn format 3D, prin intermediul platformei de televiziune UPC.

Publicitate

Canalul internațional de sport va difuza un semnal 3D live de pe Terenul Central de la Roland Garros, ȋn perioada 27 mai - 10 iunie, care va fi disponibil prin rețeaua UPC.

Este al treilea an consecutiv ȋn care turneul francez este produs ȋn format 3D.

Jean Thierry Augustin, Managing Director Achiziție de Drepturi Distribuție şi Dezvoltare la Eurosport: “Eurosport a fost primul canal care a oferit tenis live 3D de la turneul francez ȋn 2010, iar acest acord cu UPC va oferi publicului din România ocazia de a trăi ȋn direct un Turneu de Mare Şlem ȋn format 3D.

 

Eurosport deja s-a angajat să difuzeze peste 100 de ore de conținut 3D de la Jocurile Olimpice din Londra ȋn această vară, asigurând astfel o şi mai mare varietate de sporturi care pot fi urmărite ȋn aceasta modalitate inovatoare. Ȋn ianuarie 2012, Eurosport a prelungit contractul cu Federația Franceză de Tenis pentru ȋncă 3 ani, reuşind astfel să ȋşi ȋntărească poziția de lider ȋn Europa ȋn ceea ce priveşte transmisiunile live de tenis”.

Pentru al doilea an consecutiv, oferim abonaților noştri şansa de a urmări turneul Roland Garros ȋn format 3D, pe Eurosport 3D”, declară Severina Pascu, CEO UPC România.

Clienții UPC HD şi HD DVR au acces la conținut 3D fără vreun efort sau cost suplimentar, singura condiție fiind aceea să dețină un televizor 3D.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • hahahaha, o sa transmita 3 d. am uitat insa un amanunt neesential: nu o sa vezi 3d decit daca ai teveu 3d. misto asta... e in ultima fraza...

Trimite un comentariu