Skip to main content

Sfaturi pentru a fotografia mai bine cu iPhone

 

Publicitate

iPhone-ul poate face fotografii uimitoare dacă ştii să-l mînuieşti la un nivel ceva mai înalt decât cel de începător. Jurnalista Cindi Hobgood, citată de IJNET, oferă câteva sfaturi celor care se bazează pe iPhone când fac fotografii zilnic.

Ai grijă la setări. Asigură-te că aparatul este pe cea mai mare rezoluţie posibilă. Poate ai ocazia să dai peste un cadru bun, ar fi păcat ca fotografia să nu fie de rezoluţie foarte bună.

Evită zoom-ul. Zoom-ul digital este unul artificial, nu optic. Folosindu-l, nu vei face altceva decât să reduci calitatea imaginii.

Foloseşte mai multe aplicaţii. Există o mulţime de aplicaţii pentru iPhone pentru editarea fotografiilor. Încearcă mai multe, mai ales că unele pot realiza lucruri pe care altele nu le pot face.

Testează pe teren. Nu este de ajuns să poţi mânui iPhone-ul în interior. Încearcă-l în diverse medii, pentru a realiza fotografii diferite, ieşi pe teren!

Foto: Scout Photo Expeditions
Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Comentarii

  • horicas horicas
    articolul asta nu spune nimic. jurnaliata aia care a facut testele vorbeste ca pentru prosti. sfaturile pe care le da sunt sfaturi pe care orice tampit le stie si ceea ce e mai trist e ca articolul asta a fost republicat aici
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Așa este, tristețea mea durat cîteva ore, dar am depășit situația.
  • Coriolan Antonesei Coriolan Antonesei
    doamne ce tristete de articol.

Trimite un comentariu

sus