Skip to main content

TRANSPIRAŢIA STRICĂ REPUTAŢIA. Abonamente la RATB cu deodorant inclus

 

Transpiraţia strică reputaţia, faza pe autobuze. Abonamente la mijlocele de transport în comun vin la pachet cu un deodorant Rexona, ca parte a unei campanii de promovare.

Publicitate

Românii primesc un antiperspirant roll-on la fiecare abonament cumpărat sau la fiecare reîncărcare a portofelului electronic în perioada 14 mai - 15 iunie, în intervalul orar 14.00 - 15.00 în Bucureşti şi în intervalul 16.00 – 17.00 în Iaşi, Cluj, Sibiu, Timişoara, Arad.

Ghişeele intrate în campanie şi semnalizate cu mesajele Rexona sunt următoarele:

Bucuresti (RATB): Big 2 (Sun Plaza),  Universitate (Dunărea), Romană (ASE), Perla, Eroilor, Unirii 1, Unirii 2, Gara de Nord (Witing Coloane), Vânatorul, Mihai Bravu (Obor).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    As vrea sa cumpar sapun Rexona , daca se mai fabrica undeva.
  • andreic andreic
    A se folosi dupa dus.
  • monica monica
    Ar fi indicat ca domnii de la RATB sa ofere conditii civilizate de transport fara aurolaci si cu aer conditionat!!! pot da ei 50.000 de doze Rexona daca in autobuz FACI SAUNA...
  • dan dan
    Nu de putine ori mi se intampla sa simt miros de transpiratie de la diversi indivizi si asta inca de la primele ore ale diminetii. Acum nu stiu daca ei nu se spala inainte de a iesi din casa sau daca mai degraba se imbraca cu aceleasi haine purtate cu o zi inainte. Cred ca si una si alta. Din pacate nici metroul nu scapa de mirosurile bizare doar ca ele se simt cu precadere seara, de fiecare data cand urc in metrou ma loveste 'un parfum' de stana/capra plouata de-mi taie toata pofta de mancare pe seara respectiva :)) Concluzia mea este Rexona nu o sa ajute, chiar din contra, o sa fie si mai rau, ganditi-va cam ce mixtura de mirosuri va sa fie, transpiratie cu deodorant, pfff.
  • Alex.D Alex.D
    Stai linistit Razvan, ca aurolacii se urca DIN CAND IN CAND iar "duhori" pot fi simtite mai mereu.
    EU pot intelege ca a venit caldura si mai ales daca sunt multi oameni intr-un vehicul nu prea ai ce sa faci contra transpiratiei oricata rexona ai pune pe tine, insa un dush inainte sa pleci la un drum si un deodorant folosit dupa macar fac acea transpiratie care mai poate exista, sa nu mai puta.
    Pe cuvant ca nu inteleg de ce exista oameni atat de incapatanati in cea ce priveste folosirea dushului.
    Ma rog, exista si destui sonati care nu se spala des pt a nu consuma apa, pt a nu plati mult. (cunosc personal) . TOTUSI, oamenii de genu asta nu inteleg ca nu faci rabat la curatenie si sanatate, altele su partile de unde ai putea sa scazi costurile.
    Desigur, as fi idealist sa cred cu adevarat ca vor intelege toti lucrul asta,insa poate cu timpul poate li se mai mareste nr-ul celor care inteleg ( cu toate astea, ma tem ca lucrurile stau fix invers ).
  • Razvan Razvan
    Problema mare o reprezinta aurolacii care pe langa faptul ca merg gratis mai si miros de nu poti sta in autobuz. Deci cam asta e cu "cumpara bilet pentru un transport civilizat". E doar pentru fraieri. Cand ii tragi de maneca pe controlori se fac ca nu vad. Asa ca se ne mai scuteasca cu campaniile de genul asta.
  • dan dan
    un sapun cu instructiunile de folosire ar fi fost mult mai util pentru multi dintre calatorii transportului in comun

Trimite un comentariu

sus