Skip to main content

Sitcomul Trăsniții a ajuns la 1.000 de epsioade

 

Serialul Trăsniții de la Prima TV ajunge joi, 31 mai, la episodul cu numărul 1.000. Producția, care are în centru actori precum Grig Chiroiu, Constantin Zamfirescu și Toni Ionescu,este cel mai longeviv sitcom românesc.

Publicitate

În urmă cu 9 ani și 18 sezoane, serialul se numea Trăsniți în NATO, apoi a devenit Trăsniți din NATO, iar în final s-a transformat în Trăsniții.

Grig Chiroiu, alias Pupăză: “La început, a fost…ideea! Și ambiția de a face un serial de umor cazon, cu personaje colorate, vii, deosebite de oferta TV de până atunci. Sperăm că ne va mai sufla vânt în pupă încă cel puțin o mie de episoade de acum înainte! ”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai sunt productii penibile, chiar prea multe, dar acest serial (sau ce-o fi el) cred ca le depaseste prin grotescul sau. Nu stiu ce audienta are, dar, dupa parerea mea este RUSINEA postului Prima TV.
  • @clau -> Sa imi fie cu iertare deoarece nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca majoritatea celora care se uita este formata din d'astia ca tine care nici nu pot forma o propozitie coerenta atunci...
    Sa nu fiu inteles gresit, am si eu vreo doi amici care se uita la porcovenia asta si intr-adevar umorul e la fel de relativ ca si altele in viata INSA nu inteleg LONGEVITATEA asta deoarece glumele sunt slabe spre tembele din punctul meu de vedere.
  • am privit serialul asta la inceputuri...cind erau in NATO...acum au expirat baietii, trebuie sa se reprofileze, sa schimbe scenaristul, echipa, formatul, orice...nu mai merge. era interesant sa prezentati si o situatie cu audientele, la fel si cu Mondenii, care mi se par depasiti de situatie...desi incearca sa implice tot felul de vedete in scenariile lor.
  • 1000 de mizerii la care doar un om cu creierul cat aluna se poate uita. Incredibil cat de stupida poate fi o productie data la o televiziune si totusi sa reziste atata timp. Mai bine ar baga purici in loc de emisiunea asta...ar fi cu un nivel intelectual mai ridicat.
  • care umor? umflatu ala si cu travestitul sunt de un grobianism sinistru... mai sunt vreo 2 strimbe si o balabusta si restul figuranti...asta nu e serial de umor, e un rahat expirat...
  • absolut sinistru. am rezistat un sfert de ora la un episod si sunt ingrozit cum o asa porcarie poate avea longevitatea asta. nu are haz, glumele sunt fortate, trase de par, schimonoselile inlocuiesc replicile hazlii etc. doar la noi si in trinidad tobago ar putea avea succes productia asta. nu vorbesc ca ar fi de prost gust, dar pur si simplu NU ARE HAZ !!!

Trimite un comentariu