Skip to main content

1 Iunie. Distractis: "Ni s-a ţinut spatele pe vremea lui Ceaşcă”

 

Publicitate

DIVERTIS DESPRE PERIOADA COMUNISMULUI. Silviu Petcu, Divertis: "Din păcate pentru noi şi pentru cei ce apreciază stilul Distractis, noi n-am vrut să ne schimbăm. Un lucru care ne aduce deservicii. Pentru că dacă nu te adaptezi, nu eşti bun. E greu să ne vezi pe noi în pielea goală, ca domnul Bendeac, de exemplu. El are o dezinvoltură senzaţională. Debitează prostii în pielea goală formidabil!"

Membrul trupei Divertis mărturisește, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, că abia după Revoluție a aflat despre problemele cu Securitatea. Cum a aflat? “De la nişte domni, care ne-au ţinut spatele pe vremea lui Ceauşescu. N-am ştiut nimic. Nu ne-a întrebat nimeni nici unde stăm, nici ce facem, nici ce spunem.

Totdeauna ni s-a ţinut spatele. La Centrul Universitar Iaşi, de către secretarii de partid domnul Tompea era pe vremea aceea, prin ’83-’84, preşedintele OSC Iaşi. Oameni inteligenţi erau peste tot şi-şi dădeau seama că noi reprezentăm o supapă nemaipomenită pentru sistem.”
Silviu Petcu, Distractis: "Ni s-a ţinut spatele pe vremea lui Ceaşcă”


CÂȚI SE UITĂ LA OMUL CARE ADUCE CARTEA.

În perioada 1 ianuarie – 27 mai 2012, audienţa medie a emisiunii realizate de Dan C. Mihăilescu a fost de 247.000 de telespectatori pe minut la nivel urban (2,3% rating), scrie revista Forbes. Este o audienţă la care ar râvni multe programe din prime time de pe alte posturi TV.

 

Cea mai mai pondere a telespectatorilor este deţintă de persoanele cu vârste între 35 şi 44 de ani: 21,2%. De asemenea, orăşenii cu vârste înainte sunt fideli prezentărilor de cărţi pe care le fac Dan C. Mihăilescu: 18,4% pentru grupa de vârstă 45 – 54 de ani şi 18,3% pentru grupa 55 – 64 de ani. Tinerii cu vârste între 18 şi 24 de ani sunt în proporţie de 3,8%.
Câte ratinguri face „Omul care aduce cartea”?


RADU BANCIU, DIN NOU PESTE BADEA. Ediţia de miercuri, 30 mai, a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, a depăşit, pentru a doua oară în această săptămână, în audiență, producţia În gura presei cu Mircea Badea difuzată de Antena 3, scrie Evenimentul zilei.

Pe segmentul de populaţie urbană , pe intervalul comun de difuzare cuprins între 23.22-23.55, Radu Banciu a înregistrat o medie a cotei de piață de 5.3%, în comparație cu showul lui Mircea Badea care a obținut o medie de 4.3% share.
Radu Banciu, pentru a doua oară mai urmărit decât Badea - Media


KOTLER BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA. Marketingul este făcut de fiecare dintre noi și are scopul de a face lumea mai bună, a spus Philip Kotler, în discursul ținut cu ocazia decernării titlului academic de Doctor Honoris Causa de către Facultatea de Jurnalism și Ștințele Comunicării din cadrul Universității București, potrivit Wall-Street.ro.

“Dumnezeu sa binecuvanteze Romania, sunt ambasadorul vostru”, a incheiat Kotler, care va participa pe 1 iunie la evenimentul Marketing 3.0.
Parintele marketingului, in Romania pentru a doua oara: “Sunt ambasadorul vostru”


ÎNCEP PRESELECȚIILE PENTRU MARILE SHOW-URI. Postul de televiziune PRO TV caută concurenți pentru următoarele sezoane ale emisiunilor Vocea României și Dansez pentru tine, scrie DailyBusiness.ro.

Preselecțiile pentru Vocea României vor începe luni, primul oraș în care acestea vor fi organizate fiind Bucureștiul.
Preselecția pentru cel de-al paisprezecelea sezon al show-ului Dansez pentru tine va avea loc pe 7 iunie.
Încep preselecțiile pentru “Vocea României” și “Dansez pentru tine”


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • chiar ma deranjeaza referirea la domnul tompea! mai ramanea sa-i multumeasca si fiicei carla tompea, fata lu' tata care a primit "cado" un post de stiri!a vazut cineva prestatia echipei distractis? e de o jalnica tristete! sunt fantomele a ceea ce au fost candva! si daca nu s-ar bucura de niste venituri considerabile din falimentata tvr i-as deplange! ceea ce produc acum e sub orice critica! rau au facut ca s-au despartit! inca aia de au ramas cu toni grecu inca mai fac umor, mai poti zambi, distractis, e un cantec de lebada a lui divertis!e rau cand nu stii sa te opresti la timp...

Trimite un comentariu