Skip to main content

5 iunie. Paula Seling iese din juriul X-Factor

 

PAULA SELING IESE DIN X-FACTOR. "Paula nu mai face parte din show-ul «X-Factor». S-a terminat contractul cu Antena 1 şi nu a mai fost cazul să-l prelungim, deoarece Paula este implicată în alte proiecte", a declarat, pentru Click!, Radu Bucura, soţul Paulei Seling.

Publicitate

Click! scrie că ar fi fost deja găsită o posibilă înlocuitoare pentru Paula Seling, şi anume Delia Matache, care a primit oferta imediat după terminarea show-ului "Te cunosc de undeva".
Delia Matache i-a «suflat» X- Factor Paulei Seling!


ACTIVEWATCH REACȚIONEAZĂ LA DECLARAȚIILE LUI PONTA. Decizia premierului Victor Ponta de a menține blocate conturile TVR până când conducerea instituției va prezenta o soluție de reorganizare este considerată "iresponsabilă" de ActiveWatch-Agenția de Monitorizare a Presei, scrie HotNews.

Organizația arată într-un comunicat pe această temă că blocarea prelungită a conturilor de către ANAF "va pune TVR în imposibilitatea de a-și îndeplini misiunea publică, ceea ce contravine Constituției României".
ActiveWatch: Decizia premierului Ponta de a menține blocate conturile TVR este iresponsabilă


MAJORITATEA EUROPENILOR PREFERĂ PRESA PE INTERNET. 91% din europeni (388,5 milioane) se folosesc de internet ca să afle ştirile, potrivit unui studiu realizat de Interactive Advertising Bureau Europe, potrivit Adevărul. Bărbaţii citesc mai multe ştiri online decât femeile (93% faţă de 89%), iar în rândul categoriilor de vârstă, cel mai mare public, 93%, vine din rândul persoanelor ce au între 35 şi 54 de ani.
Nouă din zece europeni citesc ştirile pe internet


FACEBOOK, ÎN CĂUTAREA VENITURILOR SUPLIMENTARE. Rețeaua de socializare Facebook lucrează la dezvoltarea unui produs care să-i permită să acceseze un public până acum interzis: copiii sub 13 ani. Prin această mișcare, Mark Zuckerberg speră să-și ajute compania să-și crească veniturile, scrie DailyBusiness.

Facebook lucreaza la dezvoltarea unui mecanism care face legătura între contul copiiilor și cel al părinților, pentru ca aceștia din urmă să dețină controlul asupra activității celor mici.
Facebook apeleaza la copiii sub 13 ani pentru a-si creste veniturile


TWITTER VREA UN MILIARD DE DOLARI. Twitter anticipează că va genera, în 2014, venituri de cel puțin 1 miliard de dolari, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate companiei, indicând că serviciul de micro-blogging va crește de aproape două ori mai repede decât anticipează în prezent analiștii, scrie DailyBusiness.ro.
Twitter tinteste venituri de 1 mld. $ in 2014


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • In sfarsit i se face dreptate Paulei. Pacat de emisiune, pentru ca formatul era unul interesant, dar cei care-l produc la noi nu au reusit sa-l scoata din anonimat. Ar fi fost pacat ca si Paula sa se prafuiasca in continuare facand parte din juriul emisiunii.
  • Delia , da ! Dar ce ne facem cu Sana, Morar, Razvan si Dani. Niciunul nu are nicio legatura cu XFactor si cu ceea ce reprezinta originalul formatului . Fiecare membru al juriului , in parte , trebuie sa aiba XFactor si trebuie sa fie o autoritate in domeniul muzical. Ca sa nu mai vorbim de prezentatori !
  • Daca ceilalti 2 penibili raman, vor avea audiente chiar mai mici decat sezonul trecut.
    Juriul ar trebui schimbat cu totul.

Trimite un comentariu