Skip to main content

Anca Constantinescu face plângere penală în cazul licitației Click!

 

Publicitate

Fosta deputată Anca Constantinescu a depus astăzi plângere penală la Parchetul curții de apel pentru înșelăciune în cazul licitației de săptămâna trecută unde au fost scoase la vânzare mai multe mărci din potofoliul Click! și marca Adevărul Holding.

"Am depus chiar astăzi de dimineață plângere penală pentru înșelăciune împotriva Adevărul Holding", a declarat Anca Constantinescu pentru paginademedia.ro.

Anca Constantinescu (autoarea expresiei Ciocu' Mic), care a câștigat două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio și Clic, a refuzat să plătească achizițiile în valoarea de aproape 13.000 de euro.

Restul mărcilor licitate au fost adjudecate de avocata Emilia Ciucan (care a lucrat șapte ani cu grupul Rompetrol). Încă din timpul licitației, avocata Ancăi Constantinescu a atras atenția că unul dintre avocații Adevărul Holding lucrează, în calitate de colaborator, la cabinetul Emiliei Ciucan.

Săptămâna trecută, mai multe mărci aparținând lui Dinu Patriciu au fost scoase la licitație după ce agenția Odyssey a executat silit Adevărul Holding pentru datorii de peste 15 milioane de lei (3,5 milioane de euro), după cum paginademedia.ro a anunțat, în premieră, aici.

Agenția Odyssey este deținută tot de Dinu Patriciu, însă aceasta este în insolvență.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu