Skip to main content

BILANȚ: Ce mărci Click au cumpărat fosta avocată Rompetrol și fosta deputată Ciocu Mic

 

Publicitate

Aproape 2,6 milioane de euro este suma totală licitată astăzi pentru câteva mărci din portofoliul Adevărul Holding. Au fost doi cumpărători: avocata Emilia Ciucan (care a lucrat șapte ani cu grupul Rompetrol) și fosta deputată Anca Constantinescu, autoarea celebrei expresii: "Ciocu mic, că acum noi suntem la putere".

Cine și ce mărci a cumpărat, în continuare:

 • Cea mai importantă marcă licitată a fost, de departe, Click. Marca a fost adjudecată de avocata Emilia Ciucan pentru 2,5 milioane de euro. Emiliei Ciucan i s-a atras atenția, în timpul licitației, că poate reprezenta interesele Adevărul Holding, lucru nepermis de regulament. Conform acestuia, Dinu Patriciu nu putea participa la licitație, nici direct nici prin interpuși. "Am venit în nume propriu", s-a justificat avocata.

S-au bătut pentru Click MediaPro, prin Orlando Nicoară, Ringier, prin Mihnea Vasiliu și Silviu Stratulat. Mihnea Vasiliu s-a retras la 386.000 de euro, Orlando Nicoară la 409.000 de euro, iar Silviu Stratulat la 2,3 milioane de euro.

 • Pentru Adevărul Holding nu s-a înscris nimeni. Licitația se va relua.
 • Pentru TV Click s-a înscris doar avocata Emilia Ciucan. Licitația pentru această marcă se va relua.
 • Au fost licitate două mărci diferite vizual, dar cu același titlu: București 106,2 Click FM doar radio. Una a fost cumpărată de avocata Emilia Ciucan, pentru 36.000 de euro. Pentru cea de-a doua, Anca Constantinescu a plătit 2.700 de euro.
 • Marca Click! FM a fost cumpărată de Emilia Ciucan, pentru 40.000 de euro.
 • Anca Constantinescu a luat marca Clic, cu 10.200 de euro.

În total, la licitație s-au obținut 2,6 milioane de euro. Datoria totală a Adevărul Holding către Odyssey, pentru care a fost executat, este de 3,5 milioane de euro.

Mărcile scoase la licitație, prețurile de pornire, cumpărătorul și prețurile de adjudecare:

Marca   Pret de pornire   Cumparator   Pret adjudecare  
Adevarul Holding 4.9 milioane euro niciun inscris, se va relua
Click 169.000 euro Emilia Ciucan 2.5 milioane euro
TV Click 49.500 euro un singur inscris, se va relua
Bucuresti 106,2 Click FM doar radio (1) 2.000 euro Anca Constantinescu 2.700 euro
Bucuresti 106,2 Click FM doar radio (2) 2.000 euro Emilia Ciucan 36.000 euro
Click! Fm 2.000 euro Emilia Ciucan 40.000 euro
Clic 2.000 euro Anca Constantinescu 10.200 euro

Citește filmul licitației, minut cu minut, AICI.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • daaa, uitasem de B.orcan ... mareee manager!
  Pacat de Camelia Pasaroiu care si-a distrus viata personala sa dezvolte "Adevarul de Seara", ca a rupt pe genunghi toata munca dalde: B.orcan, Razvan Ionescu, Cartianu (pe asta nu-l uit de la emisiunea aia cu Becali cand tipa taranu ala "bai, puti bai"), gangavul ala de Stancu, Rauca Badea, Predeanu, Alexandru Sassu, Imre (toti lingaii sefii din departamente sau care participa in BOARD insa habar nu au cu ce se mananca) ... Au reusit oamenii astia performanta sa distruga un colos, orchestrati desigur de miliardarul topului lui. Sa-i aplaudam si sa ne ferim de firmele unde ei ajung pe viitor - vor distruge tot si ne vor pata CV-ul
 • Ziarul poate aparea cu actuala denumire pana cand marca este reclamata de noul detinator.
  Patriciu a obtinut acum cel putin o amanare a iesirii Click-ului din Adevarul Holding (exact asta voiau sa evite cei care au stabilit ca Patriciu nu poate participa nici direct nici prin interpusi la licitatie).
 • păi o să fie Clickul vechi :)
  poate si Adevarul vechim daca o sa vinda marfa, si atunci o sa faca trustul Vechitura SRL, ca tot e si Dilema veche și catavencii (vechi)...
 • ca om care a pornit inca de la constructie plang cand vad ce se intampla acolo. Cum de e in colaps Holding Adevarul iar concurenta liciteaza? Cum sa schimbi un om cum e Cornete si sa mentii persoane ca Stancu si Cartianu? Ce sa faca Raluca Badea in AH? Ce sa faci in HR cu Oana Barbu? Cum sa distrugi marketingul si publicitatea iar distributia si abonamentele sa le conduca "mister nu stiu" - Alin Benea. Trist da trebuie sa se justifice niste demiteri, niste salarii neprimite de oameni. PACAT!!!
 • marlanul asta care a urcat financiar doar prin tunuri sa-l votam presedinte!!!! Macar prim ministru ... asa ar avea si Romania o scuza
 • eu nu prea inteleg care e afacerea... nu mai apare ziarul click? si cu cele 2 denumiri de radio click fm ce se intimpla? o sa scoata 2 posturi de radio cu acelasi nume? si de ce nu au vindut si marca adevarul tv? avocata aia e pusa de patriciu, doar nu era nebuna sa dea de capul ei peste 2 milioane de euro...
 • Bun si ce se intampla daca au cumparat marca? Ziarul nu mai poate sa apara? In fond are doar marca, dar ziarul nu. Sau cum e?

Trimite un comentariu