Skip to main content

BOMBA ZILEI: Ziarul Click! se vinde la licitație. La fel marca Adevărul Holding

 

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul Click este executat. Marca deținută de Dinu Patriciu este scoasă la licitație. Mâine, licitația va avea loc la biroul executorului judecătoresc. Paginademedia.ro a intrat în posesia documentului care anunță vânzarea și vă prezintă în exclusivitate prețurile și mărcile licitate.

Licitația cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click și Click FM. Licitația vine în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevărul Holding o are către agenția de publicitate.

Firma Odyssey, intrată în insolvență la începutul acestui an, este deținută tot de Dinu Patriciu.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj și audiență, drept cel mai vândut și cel mai citit ziar din România

Prețurile de pornire, conform documentului obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

Marca Adevărul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
București 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)

Ce se spune în documentul de vânzare:

"În data de 6.06, ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului judecătoresc (…) vânzarea la licitație publică a bunurilor mobile incorporale, indisponibilizate prin adresa de înființare a popririi. (vezi facsimil)"

Valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevărul Holding:

Din documentul obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentând contravaloare servicii publicitate și conexe prestate și neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecată, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentând cheltuieli de executare silită.

Cine poate participa la licitație, conform documentului obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

 • Orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitație publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziția executorului judecătoresc, cel puțin 10% din prețul de începere al licitației pentru bunurile licitate.
 • Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
 • După adjudecare, cumpărătorul este obligat să depună imediat întregul preț. La cererea sa, încuviițată de executorul judecătoresc, prețul se va depune, în cel mult cinci zile, la Cec Bank.
 • Predarea bunului se va face după achitarea integrală a bunului.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții executorului judecătoresc nu au dat detalii despre licitația de mâine.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • patriciu isi fasce exitul de pe piata romaneasca. adevarul holding e ultimul tun dupa rompetrol (unde a tepuit statul si pe kazahi) si mic.ro (unde a tepuit mii de furnizori de marfa si pe cei care au cumparat fransiza). viitorul lui paturel e in georgia (unde are proiecte imobiliare si o banca) si in franta (unde are o retea de benzinarii si depozite de combustibil).
 • Stie cineva ce se va intampla cu celelalte reviste din trust - Catavencii, Dilema etc.? Nu cred ca depind ei de banii lui Patriciu sau Imre - sau poate ma insel?
 • hehehe, sa vezi ce teapa ii trage imre lu' paturiciu. O sa ia clickul si revistele aferente marcii (click femei, sanatate, pofta buna) ca astea merg, o ia si pe pretioasa raluca badea si-i lasa pe marii oameni de presa ccartianu&co sa caute alta vaca de muls. sa vedem une-o mai gasesc. Forbes si OK mai au putin si se termina licenta, deci le-a rezolvat si p=astea. histori, FP, catavencii, dilema, pa si pusi!
 • Nu stiu daca asta e o vanzare pe bune. Insa urmeaza vanzarea marcii Romania Libera realizata prin executorul judecatoresc Ulman Bogdan de jurnalistii concediati abuziv. Felicit acesti oameni care au ales sa se lupte pana la moarte cu Mogulul de carton, investind timpul si banii lor! Mi-as dori ca in presa romana sa existe mai multi asemenea oameni!
 • patriciu va cadea mereu in picioare! RO este o tara condusa de grupuri de mafioti, smecheri si escroci plini de bani! avem in cateva zile alegeri...se vede cat de imperioasa este nevoia de schimbare la 180 grade, dar NU AI CU CINE! pana la urma ne meritam unii pe altii...cat si jegul care ne este ca un alter ego.
 • Pana acum s-au dat la oameni doar 2 rate: 280 lei si 123 lei din aprilie. E bataie de joc in toata regula. Rusine, Dinu Patriciu! Vrei sa tragi inca o teapa gen mic.ro?
 • Fratilor, e groasa. Se aude ca mai sunt bani de salarii doar pe aprilie. Apoi cine vrea, vine gratis. Cine nu, acasa, ca la Giga TV!
 • @Unul care Stie Poate așa calculase și Patriciu că face o firmă la mișto, dar Odyssey este deja în insolvență, iar lichidatorul ei a cerut executarea Adevărul ca să plătească mai departe datoriile Odyssey.

Trimite un comentariu