Skip to main content

Canon lansează EOS 650D şi două obiective compacte

 

Canon EOS 650D este un D-SLR cu ecran tactil rabatabil şi posibilitate de filmare HD. Este primul aparat din seria EOS cu sistem dual de autofocus. Are un senzor Hibrid CMOS de 18 megapixeli şi oferă procesare DIGIC 5 foarte puternică, ce permite capturarea de imagini cu până la 5 cadre pe secundă.

Publicitate

Ideală pentru înregistrarea în lumină scăzută, camera are un interval ISO între 100 şi 12.800. Un ISO extins la 25.600 oferă posibilitatea fotografierii în condiţii de luminozitate foarte scăzută.

Sistemul auto-focus în 9 puncte all cross oferă captarea cu precizie ridicată a imaginilor în cazul fotografiilor sportive, de acţiune sau de natură.

O cronică detaliată găsiţi la DPreview.

Obiective compacte, cu funcţii noi

Canon a mai lansat două obiective compacte, cu greutate redusă - EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM şi EF 40mm f/2.8 STM. Sunt echipate cu o serie de funcţii noi, ce includ autofocus continuu în modul Movie.

Obiectivele sunt ideale pentru pasionaţii de filmare, acestea permiţând utilizatorilor să focalizeze mai precis în timpul filmării. Compania perfectă pentru noul EOS 650D, ambele modele dispun de tehnologie stepper motor (STM) care asigură o focalizare rapidă, continuă, la înregistrarea de subiecţi aflaţi în mişcare.

Oferind o distanţă focală de 18–135mm, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM a fost creat pentru a oferi fotografilor un obiectiv compact, ce poate fi folosit pentru a capta o varietate extinsă de subiecte, de la portrete la peisaje şi scene de acţiune. Asigurând fotografii la viteze mici ale declanşatorului, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM dispune de stabilizator optic de imagine intelligent ce oferă un avantaj de 4-stop în comparaţie cu modelele fără IS.

EF 40mm f/2.8 STM este primul obiectiv subţire de la Canon ce dispune de o distanţă focală de 40mm şi apertură f/2.8. Un control de precizie asupra aperturii este asigurat de diafragma electromagnetică EMD, ce produce efecte bokeh spectaculoase, în timp ce un element asferic cu înveliş Super spectra asigură o calitate optimă a imaginilor pe tot cadrul.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus