Skip to main content

Ciocu' Mic a luat un Clic. Ce face Anca Constantinescu cu el?

 

Publicitate

Anca Constantinescu, autoarea celebrei expresii Ciocu' Mic, a fost una dintre prezențele neașteptate la licitația pentru mărcile Click. Ea cumpărat la licitație marca Clic, pentru care a plătit 10.200 de euro și una din mărcile de pe radio, Bucuresti 106,2 Click FM doar radio.

Anca Constantinescu (care a reprezentat compania Pro Consul Prod) a venit la licitație cu anunțul printat de pe Paginademedia.ro, care l-a publicat în exclusivitate, AICI.

Ce face cu mărcile cumpărate?

  • Vreau să-mi fac un radio pe cont propriu. Și vreau să fac asta din mai multe motive. O dată pentru că mi-am dorit asta de când eram mică. După care vreau să fie ca un omagiu pentru unchiul meu, Sorin Pamfil, care a fost director al direcției știri din TVR pe vremea lui Ceaușescu, și care a plecat în Franța. Acolo a fost director secția română la RFI secția română până acum doi ani. Și aș vrea să și demonstrez că un radio poate să fie și productiv.
  • Totul are un început. Ca să-ți faci un radio trebuie să faci primul pas. A apărut această oportunitate și am zis să fac acest prim pas.
  • Să lansez un radio pentru București era lucrul care mă interesa în primul rând.
  • După știrile dumneavoastră deja am primit oferte să-mi cumpere ce am luat până acum. Ofertele sunt de la un alt trust media.

Prin vocea avocatului, Anca Constantinescu ar putea contesta licitația. MOTIVUL: Unul dintre avocații debitoarei, Dragoș Dănău Corneliu, este colaborator al firmei Ciucan și Asociații.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu