Skip to main content

SHOW. Gâlceavă la CNA cu Simona Pătruleasa şi Evelyn Badea

 

CAT FIGHT. Spectacol la CNA cu Simona Pătruleasa şi Evelyn Badea. Cele două rivale  au venit la CNA pentru a trata o reclamaţie depusă la Consiliu de Evelyn Badea.

Publicitate

Evelyn Badea a reclamat la CNA două emisiuni difuzate la Kanal D în care s-a vorbit despre conflictul de dintre ea şi Simona Pătruleasa.

Ce s-a întâmplat la Kanal D? Ce a generat reclamaţia Evelynei?

În emisiunile CanCan TV (din 1 martie) şi Drept la ţintă (din 2 martie) s-a vorbit despre o serie de e-mail-uri cu conţinut injurios pe care jurnalista Evelyn Badea le-ar fi trimis Simonei Pătruleasa.

În emisiunea Cancan TV, prezentată de Andreea Mantea şi Adrian Artene, a fost invitată Simona Pătruleasa, care a vorbit despre căsnicia sa şi problemele pe care le are din cauza numeroaselor telefoane şi e-mail-uri injurioase primite din partea Evelynei Badea la adresa ei, a familiei şi a prietenilor.

REACŢIA CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul Kanal D cu o somaţie publică. Explicaţia: nu a fost prezentat punctul de vedere al jurnalistei Evelyn Badea.

Câteva fragmente din emisiunea lui Adrian Artene, în continuare:

Adrian Artene, prezentatorul emisiunii Cancan TV: "Este într-adevăr o istorie traumatizantă pentru tine. Acelaşi lucru vom face şi noi în această seară şi vreau să prezentăm nişte imagini şi în detaliu această poveste, după care revenim cu tine să le şi comentăm.
Pe ecran încep să se deruleze imagini ale Simonei Pătruleasa, dar şi ale femeii care o terorizează."

Voce din off: "Jigniri, ameninţări şi cuvinte dure. De aproape şapte ani prezentatoarea Kanal D, Simona Pătruleasa, este terorizată de o altă femeie. Bruneta a devenit ţinta atacurilor unei jurnaliste, în momentul în care a început povestea de dragoste cu soţul ei, Sabin Ivanof. Probabil relaţia lor nu a fost pe placul jurnalistei Evelyn Badea, care a pornit o adevărată ofensivă împotriva prezentatoarei tv."

Au fost difuzate fragmente din mail-urile trimise Simonei Pătruleasa de către Evelyn Badea : "Pătruleasa cea mucegăită la cap. Ştim că eşti stearpă şi că te susţine un boşorog, care acum stă pe strada unde ai stat şi tu, ca… ! » « Aş dori nespus să scap de obsesia schizofrenicului Sabin Ivanof, care a ajuns la paranoia, în ceea ce mă priveşte.» «Sărmanii, cred că nişte viermi ca ei, plini de gel, …mucegai şi gunoi îşi doresc asta !Sabin, nu te plictiseşti ? Nu te ocupi de…care a înghiţit…întregii naţiuni ?"

Ce a spus Evelyn Badea în şedinţa CNA?

Evelyn Badea: E prima oară când am văzut această emisiune.

Christian Mititelu: "N-aţi reclamat-o dumneavoastră?"

Evelin Badea: Ba da, mi-a spus cineva şi am văzut-o ulterior, dar nu integral.

S-au omis anumite aspecte. Cei de la Antena nu au vrut să dea anumite puncte de vedere. Eram acuzată de calomnie, pentru că am spus că s-a dus (Simona Pătruleasa) să dea probă la Kanal D.

Dacă existau mail-urile acelea s-ar fi continuat procesul pe care mi l-a intentat Simona Pătruleasa pentru calomnie.

Altercaţia nu a pornit de la Sabin Ivanov, el are o groază de dosare penale în Slobozia.

Nu există niciun conflict. Soţul ei îmi este mie un bun amic, îl cunosc pentru că dormea pe bănci la Antenă ca să întâlnească diverse vedete care au precedat-o şi probabil va continua lista.

Eu am avut interdicţie la Antenă, se stie că aveam o interdicţie. Simona Pătruleasa a plecat de la Antenă pentru că şi-a dat seama Camelia Voiculescu că o trăgea în piept.

Loran Turos, membru CNA: "Aţi fost invitată să vă prezentaţi punctul de vedere cu privire la emisiunile pe care le-aţi reclamat. Altceva nu ne interesează. Ce anume reclamaţi?

Evelin Badea: "Nu am fost sunată, nu am fost căutată nici înainte, nici în timpul emisiunii. Mădălin Ionescu a spus că m-a sunat, dar nu m-a căutat nimeni. La ei se practică să spună că au sunat şi să nu sune"

Alexandru Jucan, membru CNA: "Suntem plătiţi să rezolvăm anumite probleme ale audiovizualului, nu ne interesează cine cu cine s-a cuplat."

Evelin Badea: "Eu cred că trebuie să ne intereseze, că de la asta a plecat totul.

O familie e construită împreună, soţul nu a trimis răspuns. Dacă încercam să vin şi eu cu toate mail-urile şi eu aş fi putut să fiu victimă, dar nu e genul meu. Eu sunt o luptătoare, eu am muncit în viaţă, nu m-am dus la TV să citesc promptere."

Eu nu am avut numărul de telefon al acestei individe. (...) Mie mi se pare aberant ca, eu inţeleg că au vrut să mi se facă reclamă. Se vedea clar că nu sunt un om obsedat, eu apăream în nişte poze în care eram la Paris, arătam a om care se plimbă, şi când nu se plimbă munceşte.

Alexandru Jucan: Care sunt obiecţiile la această emisiune?

Că au publicat o poză cu mine la nuntă la Firea.

Pe de altă parte, să vorbeşti  despre cineva care a făcut presă respectabilă că este nebun cred că este o acuzaţie foarte gravă.

Pe tema scandalului, m-a chemat şi Dan Capatos şi n-am vrut să dau replică pentru că eu mă respect. În emisiunea de atunci nu aş fi dat replică, dar nu m-a sunat nimeni."

Să rezumăm, a spus Alexandru Jucan: "Vi s-a lezat imaginea, nu vi s-a dat dreptul la replică...

Evelin Badea: "Au minţit că am refuzat să vorbesc în emisiune. Mădălin Ionescu a minţit că m-a sunat."

Cum s-a apărat Kanal D?

Reprezentantul postului la CNA: "Tot ceea ce s-a prezentat în emisiune nu sunt opinii personale, sunt documente puse la dispoziţie de Simona Pătruleasa. Dânsa şi-a exprimat un punct de vedere extrem de civilizat, afirmaţiile au fost susţinute de documente. Considerăm că nu am încălcat legislaţia audiovizualului."

Răsvan Popescu, preşedinte CNA: "S-a făcut vreo invitaţie?"

Avocatul postului Kanal D: "La Cancan TV s-a făcut o invitaţie deschisă, oricine avea un punct de vedere putea să intervină."

Răsvan Popescu: Dar o invitaţie în scris aţi trimis?

Avocat Kanal D: "O invitaţie prealabilă nu s-a facut, chiar în plângerea făcută la CNA se spune că şi daca s-ar fi făcut o astfel de invitaţie nu ar fi venit şi nu doreşte drept la replică."

Răsvan Popescu: Ştiţi foarte bine că aceasta nu este o invitaţie.

Loran Turos, membru CNA: Dumneavoastră trebuie să asiguraţi un echilibru.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor de la Kanal D: "Nu ştiu cum poate să spună că nu are numărul meu pentru că eu am şi pe telefon sms-uri de la ea. E adevărat că până la această emisiune, în 7 ani de ziele, nu mi-a trimis niciun sms, i-a trimis doar soţului meu. A făcut-o după acestă emisiune. Aceste mesaje există. Nu am cum să inventez aşa ceva. Nu am cum să nu plâng când vorbesc despre aşa ceva. Nu-mi vine să cred că a putut să nege, sunt siderată. Motivul pentru care am dorit să vorbesc despre aceste lucruri a fost faptul că eu de nouă luni de zile sunt mamă şi cât am fost gravidă a spus lucruri groaznice despre copilul meu nenăscut. M-am chinuit foarte mult să rămân însărcinată, ăsta-i motivul pentru care nu am reuşit să rămân însărcinată.

Am reclamat-o şi la poliţie pentru hărţuire, dar mi s-a spus că atâta timp cât nu primesc ameninţări cu moartea nu este suficient de grav pentru a se face ceva.

Ne trimitea mesaje noaptea, telefoane de pe număr ascuns. În emisiune nu cred că am jignit-o cu ceva. Pe această situaţie sunt mai multe dosare, ce repecusiuni au avut loc nu stiu. A fost chemată la audieri şi mai mult nu ştiu.Un lucru e clar, s-a identificat amprenta de pe internet a celui care trimis mail-urile."

Narcisa Iorga, membru CNA: Nu era nicio problemă dacă v-aţi fi prezentat punctul de vedere într-o emisiune în care ar fi apărut şi poziţia doamnei Evelyn Badea. Înţeleg că problema este sensibilă, dar asta nu absolvă radiodifuzorul de a lua punctul de vedere al persoanei acuzate.

Christian Mititelu, la adresa Kanal D: Cred că aţi intrat în acest scandal din simpatie. Şi prin simplul fapt că aţi invitat-o pe Simona Pătruleasa, prezentatoare chiar la Kanal D, să vorbească v-aţi situat într-un dezechilibru, nu aţi chemat cealaltă parte. Nu v-aş reproşa foarte mult acest lucru, având in vedere felul în care s-a desfăşurat conversaţia de aici. Dar nu era nevoie să chemaţi şi psihologul care a analizat acele mail-uri şi a dat un diagnostic. Aţi intrat în această situaţie din dorinţa de a ajuta un coleg, dacă poliţia nu se autosesizează, Simona Pătruleasa putea să meargă la o altă televiziune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EVELYNE EVELYNE
    Cat priveste obsesia ta pentru mine, e flatanta !!! Ma bucur ca te-am obsedat asa de mult incat imi cunosti -(ce gluma) trecutul "periculos" :), asa ca , dupa experienta cu paparuda din kanal care a inventat pe tv dar nu a avut nimic de aratat la CNA concret, chiar te rog sa te produci si sa mai fabulezi si tu. Nu vreodata ! azi ! Succes .....de show-uri ale femeilor psihopate, nu ducem lipsa , deci succes, ingroasa randurile lor ! Sa "ne radem" si noi :)))))
  • EVELYNE EVELYNE
    papusa Writter, vestea proasta e ca B1 a fost numai o etapa tarzie, 2011, imi cer scuze pentru tine ca frustrarea iti intuneca mintea ! Apreciez:) ca esti de curaj maxim dar inexistent si ca nu te poti semna, asa cum fac eu !! E drept ca eu am de ce sa fiu mandra de numele meu, in timp ce tu nu !!! Tu doar te repeti de ani de zile , ti-ai da si viata numai sa nu ma mai cheme televiziunile si totusi ele o fac mereu si mereu!!! Inca nu dau eu curs tuturor invitatiilor ! Ma bucur ca iti mananc viata si sper sa iti intunec soarele vesnic ….e minunata senzatia pe care mi-o da invidia ta …continua ! Esti absolut adorabila in turbarea ta
  • Writter Writter
    B1 nu reprezinta mare lucru pe firmamentul audientelor.Ai aparut acolo si este ca si cum ai fi aparut pe Cartoonnet...Du-te mai bine si vorbeste cu un psihiatru ca iti este mult mai folositor.Eu as apela pe la toti cei care produc emisiuni tv sa nu te mai cheme pentru ca ai devenit demna de mila si penibila!Vijeliile din capul tau care se abat peste cate o persoana asa din senin,nu sunt tocmai ok.Ai un trecut periculos legat de asta si daca vrei iti dau si cateva exemple....vreodata
  • EVELYNE EVELYNE
    Din pacate pentru "asumata" writter, ieri am intrat in direct pe B1tv si tocmai am fost aseara la Romania tv, intr-o Editie speciala ! Ei k sa vezi ce ghinion pe capul vostru. Imi place la nebunie sa vad cum eu ma semnez la orice comentariu, in timp ce restul se ascund precum cartitzele. Asta e viata lor, de cartite. Pana una alta, Kanal d si-a furat o somatie. Ce situatie...
  • Writter Writter
    Evelin Badea este sarita rau.Cunosc persoane din televiziune si din presa in general care au incetat orice dialog cu aceasta bolnava psihic.Culmea este ca cei care o cheama in emisiuni(atatia cati au mai ramas)nu stiu ca sunt urmatoarele victime ale acestei.....Feriti-va de ea!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce mizerie...nu stiam ca CNAul chiar se ocupa de asemenea subiecte "fierbinti" difuzate la emisiunile de mondenitati. adevarul e ca CNA ar trebui sa intervina si sa stabileasca clar ce se difuzeaza la emisiunile de divertisment, gen Maruta, care isi ocupa de citeva saptamini timpul cu dezvaluirile din clanul Ciuculete. asta e divertisment!?
  • EVELYNE EVELYNE
    - ASOCIATIA ORGANIZATORILOR DE PARIURI DIN ROMANIA - ROMANIAN BOOKMAKERS
    - ASOCIATIA ORGANIZATORILOR DE SLOTURI - ROMSLOT
    MARICELA MIERLEA SI GEROGETA PRETOR ISI APARAU FUFA LOR DE CAZINOURI ....DOAR ELE SE AFLA INTR-UN PROCES DIN 2011 CU: ASOCIATIA ORGANIZATORILOR SI PRODUCATORILOR DE JOCURI DE NOROC DIN ROMÂNIA
    - ASOCIATIA ORGANIZATORILOR DE CAZINOURI DIN ROMÂNIA!!!!
    "Doamnele" intre ele !!! si in kanalul vietii lor ....
  • kiko kiko
    o lume de nebuni... iar mititelu ala e culmea idioteniei: "daca nu a rezolvat politia, trebuia sa mearga la alta televiziune"... eu o cred pe patruleasa, evelina badea aia are o fata de nebuna si o cred in stare sa faca astfel de mizerii...

Trimite un comentariu

sus