Skip to main content

EXCLUSIV. Dan Turturică, scos brusc din grila TVR

 

Publicitate

Realizatorul Dan Turturică a fost anunţat astăzi că emisiunea sa, Prim Plan, programată pentru astă-seară, nu va mai fi difuzată.

Turturică a declarat pentru paginademedia.ro că nu i s-a dat nicio explicaţie în legătură cu această decizie. ”Am fost anunţat că nu o să fie difuzată emisiunea şi este un anunţ care m-a surprins pentru că, cel puţin până astăzi de dimineaţă, ea era în plan.”, a declarat jurnalistul.

Din informaţiile paginademedia.ro, decizia ar fi aparţinut preşedintelui interimar al TVR, Radu Călin Cristea.

Cum ai fost anunţat că emisiunea nu va mai avea loc?

Dan Turturică: Am fost anunţat că nu o să fie difuzată emisiunea şi este un anunţ care m-a surprins pentru că, cel puţin până astăzi de dimineaţă, ea era în plan. În weekend am comunicat cu cei de la departamentul Emisiuni Informative legat de invitatul pentru această seară şi am fost sunat în urmă cu o oră şi jumate să mă anunţe că emisiunea nu va mai fi derulată, fără a mi se da nicio explicaţie oficială.

Cine te-a anunţat?

M-au anunţat cei de la departamentul emisiuni informative. A rămas să cer şi o explicaţie în mod oficial pentru că mi se pare o decizie absolut uluitoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @mahorcu- multumesc pentru lamuriri. o zi buna!
  • Mahorcu Mahorcu
    @aidan
    n-am zis ca ala e salariul de bugetar, am zis ca la suma aia este *PLAFONAT* salariul bugetarilor. adica de suma aia n-are cum sa treaca. Ala e salariul maxim la bugetari in momentul asta ( cu aproximatie, n-o fi exact la zecimala). Il primeste presedintele, ministrii, secretarii de stat, si inca niste unii.
    Sigur ca raportat la numarul total de bugetari, foarte-foarte putin au asa salariu.
  • aidan aidan
    @mahorcu- tu unde ai norocul nesperat sa lucrezi de crezi ca salariul plafonat al tuturor bugetarilor este de 4600 roni!nebunaticule, ti-a pus al de sus mana-n cap! noi avem si dupa 20 de ani de MUNCA nu PUPAT 1700-2500 roni pe luna! sau ai tastat gresit si ai vrut sa fie 1600 roni?
  • mad79 mad79
    traiasca cenzura!!!!!Multumim domnului Ponta,ca se preocupa de oamenii din TVR:))
    Iata de ce TVR nu e o institutie credibila si de ce se afla la marginea falimentului!!!!
  • Observator Observator
    @TVR istu
    Eu spuneam: de la Dila pana la Stancu.
    E drept ca asta (Bucur) e cu B (deci nu intre D si S), dar nu e singurul admis cu bratele deschise in TVR.
    Unde sa mearga? Sa se mai odihneasca putin!
  • TVR istu TVR istu
    Pai si Bucur de la Info tot de Culcer a fost bagat dupa ce l-a eject-at Oancea de la B1 pentru ca avea bani prea multi si vorbea gura fara el atunci cand ar fi trebuit sa taca.El unde pleaca,inapoi la B1 sau la B2?Sau poate pleaca dupa nevasta pe avion steward sa le vrajeasca pe babele suedeze.
  • Horea Horea
    Pentru "bridgestone".

    Ba sa NU vina Gadea, Ciutacu, Badea & Co.
    In primul rand n-ar veni pentru "micimea" salariilor (unora) din TVR.
    In al doilea rand stim de ce-s in stare aceste personaje.
    in al treilea rand se aude ca Nicolau ar vrea sa ajunga din nou SEF mare si se mai vorbeste ca e sustinut de ... Voiculescu.
  • BM BM
    iosif kapal, tu nu stii vorba romaneasca ce tie nu-ti place altui nu face?
  • bridgestone bridgestone
    ...si sa vina Gadea, Ciutacu, Badea & Co.
  • Iosif Kapal Iosif Kapal
    Turturică se plânge? Mă face să râd. Să nu uităm:

    Fotoreporterii Romaniei libere Andrei Dumitru si Florin Eşanu au fost anuntati de ieri ca se renunta la serviciile lor, dupa ce initial li s-a comunicat ca le-au fost taiate drepturile de autor. Cei doi lucreaza pentru ziar de 20 de ani, respectiv 16 ani, si se alatura celor doi jurnalisti restructurati de la sectia economic in urma cu o saptamana. [...] De precizat ca toate aceste decizii au fost luate cu acordul redactorului sef Dan Turturica, care de la venirea lui la conducerea ziarului a concediat/restructurat peste 60 de angajati. In schimb si-a angajat vechii amici si inclusiv sotia. In unele cazuri, salariatii au dat societatea in judecata si au castigat procesele, altele sunt in derulare. - Reporter Virtual "Turturică îi aruncă-n stradă pe cei mai vechi fotoreporteri de la România liberă"
  • Hucko Hucko
    Ca pe noi ne-o fi intrebat cineva cand ni te-a bagat pe gat cu forta, desi platim abonamentul obligatoriu, de doua ori, la posturi la care nu ne uitam.
    In sfarsit a inceput debasescizarea institutiilor statului... Sa se stranga inapo pe la casele lor ca s-au umplut presa, institutiile, firmele de stat de sinecuristi. Foarte bine platiti. Iar unii mult prea mari banditi. Au facut jaf si praf tot pe ce au pus mana.
    Daca se aduna toti pe la EvZ, GDS, 22 e perfect, macar stim ca sunt la lumina si nu camuflati. Sa nu-si mai bata joc de noi pe banii nostri.
  • gabi gabi
    In sfarsit am scapat de libidinosul asta la TVR platim ca prosti abonamente sa ne uitam la tampitul asta de Turturica care conduce cel mai scarbos ziar din romania adica "Romania Libera"!!!!
  • Mahorcu Mahorcu
    Turturica a fost adus la TVR la fel cum au fost si Mircea Marian sau Ioana Lupea de la EVZ, si multi alti pupator-incur-atori basisti.
    Normal ca acum culeg cu totii ce-au semanat.

    TVR-ul ar avea nevoie de un manager profesionist, cu obiective precise si calendar pt atingerea lor, pe care sa-l lase in pace sa-si faca treaba si sa-si aleaga oamenii mai departe cu care sa lucreze.
    Bineinteles ca pt asta ar fi nevoie de salarizare corespunzatoare, nu 4600 ron pe luna cat e acum salariul plafonat la toti bugetarii. Cu asa ceva n-ai cum sa obtii performanta nicaieri :(
  • paul S paul S
    da!
  • stamate stamate
    paguba in ciuperci! dl. turturica sa explice cum a luat (inca) un ziar bun si l-a facut praf... un om care traieste din pupatul in dos... vai de el!...

Trimite un comentariu

sus