Skip to main content

Lichidatorul Odyssey: Atâta timp cât eu nu am angajat serviciile societății să reprezinte Odyssey, nu știu cine a făcut-o

 

Publicitate

Ciucan & Associates a reprezentat Odyssey și în momentul când a fost decisă intrarea în insolvență a agenției de publicitate deținută de Dinu Patriciu, a declarat pentru paginademedia.ro Mihnea Dumitrache, șeful Acsis Solv, lichidatorul Odyssey.

De ce nu s-a făcut această precizare încă din timpul licitației care a avut loc săptămâna trecută? "Am spus că are legături cu Adevărul prin prisma faptului că Adevărul, debitorul, care este executat silit, nu poate prin intermediari să-și adjudece bunurile scoase la licitație și atunci asta am vrut să relev calitatea de persoană interpusă pe care o avea față de Adevărul și nicidecum față de Odyssey", a declarat Mihnea Dumitrache într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Potrivit lichidatorului Odyssey, Emilia Ciucan nu a plătit nici până acum pentru mărcile licitate săptămâna trecută mai bine de 2,5 milioane de euro. Mai mult, adunarea creditorilor a decis să acorde un răgaz pentru a rezolva problema dintre Adevărul Holding și Odyssey.

Din aceste documente, prezentate de paginademedia.ro, se înțelege că Ciucan & Associates reprezintă Odyssey.

Mai evident de-atât.... da, Ciucan & Associates a reprezentat acest dosar, a reprezentat și la fond Odyssey, atunci când s-a pronunțat intrarea în insolvență. La termenul de recurs s-a ridicat o problemă referitoare la mandatul Ciucan & Associates de reprezentare a scietății Odyssey, atâta timp cât eu nu am angajat serviciile societății să reprezinte Odyssey nu știu cine a făcut-o. Cert e că au venit cu o împuternicire avocațială și au depus aceste motive pentru recurs.

 Acest dosar a fost deschis încă din aprilie anul acesta.

Da, probabil că la data aceea. Acsis Solv este intimat la acest proces, nu recurent, deci eu sunt de cealaltă parte a baricadei.

Când a avut loc licitația Click!, se știa că Ciucan & Associates a reprezentat Odyssey în trecut?

Da bineînțeles, că lucrurile acestea au fost oficiale. Ciucan & Associates a avut împuternicire avocațială și a fost la termenele de la Tribunalul București. Au avut contract încheiat cu Odyssey înainte de a intra în insolvență.

 La licitație nu s-a precizat că Ciucan & Associates a avut legături cu Odyssey.

Am spus  că are legături cu Adevărul prin prisma faptului că Adevărul, debitorul, care este executat silit, nu poate prin intermediari să-și adjudece bunurile scoase la licitație și atunci asta am vrut să relev calitatea de persoană interpusă pe care o avea față de Adevărul și nicidecum față de Odyssey.

Odyssey nu știu să mai aibă contract. Cel puțin eu nu i-am prelungit niciun contract.

Poate iești Odyssey din insolvență, pentru că mai sunt mulți alți creditori în afară de această firmă care a băgat inițial agenția în insolvență?

Eu nu pot să anticipez o soluție luată de instanță, pentru că instanța decide. Dacă e investită cu o cerere în acest sens, probabil că se pronunța pe ea.

 

Cu licitația de săptămâna trecută ce s-a întâmplat, a fost făcută plata pentru Click!?

Da, e cert că nu a făcut plata pentru că am fi știut dacă ar fi făcut plata, iar executorul judecătoresc ar fi procedat în consecință. După cum am mai zis, creditorii Odyssey au decis să acorde un răgaz Adevărul ca să rezolve această problemă, a creanței. Mi-e greu să cred că s-a rezolvat într-o săptămână. La negocierile în ceea ce privește preluarea eventuală a creanțelor, eu sunt doar informat de ele pentru că sunt negocieri între creditorii lui Odyssey și Adevărul sau orice altă persoană juridică.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • cusută cu aţă albă, cu tupeu, neruşinare şi lipsă de respect duse până la nesimţire. chiar nu există o instituţie care să se autosesizeze de ilegalităţile care se întâmplă cu şi în toate firmele lui patriciu? Fiscul este cel mai mototolit dintre toate. evaziunea fiscală este la loc de frunte, dacă ne gândim numai la ziariştii care primesc (mă rog, din martie n-au mai primit) drepturi de autor în loc de o parte din salariu. care salarii – ITM-ule, se aude? – n-au fost plătite de două luni. de ce o fi patriciu aşa de (puţin) important, de nu se atinge nimeni de el?

Trimite un comentariu