Skip to main content

Mărcile Realitatea, vândute și recuperate. Firma care le-a luat primește banii înapoi

 

Publicitate

TRANZACȚIE ANULATĂ. Mărcile Realitatea se întorc în posesia Realitatea Media după ce, în urmă cu câteva luni, au fost vândute unei firme din Marea Britanie, pentru 1,1 milioane de euro (aproximativ 5 milioane de lei).

Din informațiile Paginademedia.ro, firma britanică Win Win Business Lobby Company a primit banii înapoi de la Rovigo, lichidatorul judiciar al Realitatea Media (companie aflată acum în insolvență).

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Gușă a confirmat informațiile.

Petrișor Obae: A cerut GMG anularea tranzacției?
Cozmin Gușă: Da. Creditorii, printre care și GMG, au cerut, în urmă cu mai bine de două săptămâni anularea tranzacției de vânzare a brandului Realitatea, pentru că nu era procedurală.

Pot să vă confirm că am fost anunțat, în calitatea noastră de creditor, de către domnul Deleanu, șeful Rovigo, (administratorul judiciar al Realitatea TV), că dânșii au anulat vânzarea brandului către firma britanică, returnând către aceștia suma de bani plătită, în acest fel anulând și tranzacția de înstrăinare a brandului Realitatea, tranzacție pe care noi am considerat-o nelegală, nelegitimă și de natură a aduce prejudicii grave tuturor creditorilor.

Portofoliul de mărci al Realitatea Media a fost vândut, în urmă cu câteva luni, unei firme britanice Win Win Business Lobby Company, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro.

Portofoliul include, printre altele, mărcile Realitatea TV, Realitatea.net și Realitatea FM.

Tranzacția a fost contestată în instanță de mai mulți creditori ai Realitatea Media.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Angajatii de la Realitatea TV sunt platiti sa-i albeasca CV-ul lui Copylot si sa-i salveze cariera lui, daca va uitati bine toti care apar pe sticla au limbile maro, sa-l transforme pe Bombonel in erou national, etc., intr-un cuvant sa nu-i deranjeze pe cei din USL. Ei habar n-au de ce se intampla in prpria-i ograda
  • de ce te-ar informa cineva? nu esti platit sa stii despre chestiile astea. tu esti platit sa iti faci treaba ta. :)
  • Petrisor, e absolut RUSINOS pentru o televiziune care militeaza pentru transparenta ca angajatii ei sa afle aceste chestiuni de pe blogul tau. Noroc cu pagina de media, ca pe noi nu ne informeaza nimeni despre asta. Este penibil, dar e bine si asa.

Trimite un comentariu