Skip to main content

PRESA DE AZI. Cum îl parodiază publicațiile de satiră pe Adrian Năstase

 

Publicitate

Săptămânalele Kamikaze, Cațavencii și Academia Cațavencu îi dedică primele pagini fostului premier Adrian Năstase.

Academia Cațavencu prezintă ”medicamentul” pentru durerile de gât Revolverin, care ”înlătură definitiv durerile de cap cu justiția”.

Publicația Cațavencii atrage atenția că Adrian Năstase mai are dosare ce așteaptă să fie rezolvate: ”Adrian, mai ai fulare? Că ăștia mai au dosare”, titrează publicația.

România liberă face o analiză despre Cum a fost demascată conspirația pentru salvarea lui Năstase.

Adevărul titrează simplu: Se vede Rahova. Publicația scrie despre sfârșitul telenovelei în care actorul principal a fost Adrian Năstase.

Și ziarul Click! rămâne la aceeași temă: Năstase, sănătos pentru familie, pe moarte la TV. 

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Va saluta tata!!!!!!!!
  Ba da prosti sunteti!
  UNITI - VA !!!
  Unii dati in base si ai lui altii dati in Ponta si in usl .... unu are Flota si Mihaileanu si pe EBA ... altu are Plagiatu si pe Nastase si pe FELIX si pe Iacubov ...
  Toti sunt la fel dragii mosului, unu mai hot ca altu ... UNITI-VA si dati-le la cap ... puneti voi mina pe putere si, pentru ca aveti un acut spirit justitiar, sa-i ascundeti la Jilava sau la Rahova .... dar voi sa nu faceti ca ei!!!!! ca roata se intoarce!!!!!
  Bafta si noroc .... a, nu am mai pus ghilimele pe ici pe colo ... le simtiti voi!
  Va pupa tata si ... succes la Revolucion!!!!!!!!!
 • Mai bine te-ai intreba de ce Eba ,care nu stie sa vorbeste, are sute de mii de euro, inteligentule ! Si cum a ajuns in PE. Si cum ai ajuns sa crezi tu ca atunci cand gandesti, chiar gandesti.
  Ori nu gandesti atat de departe ?
 • audistu: Multumesc de informatii, nu prea am tangenta cu pretul masinilor. Insa, pe langa faptul ca masina costa exorbitant de mult (cei drept poate a primit-o cadou de la vreun Giumbix - prieten cu Nastase, pentru un diferit favor), de unde are bani sa o intretina? Presupun ca masina o foloseste zilnic, iar intretinerea pe un an costa cat un Logan nou. Sau masina e de ocazii speciale si foloseste Loganul ca Base, ca sa arate prostilor ca foloseste o masina economica? :)))

  Mai nou l-am vazut la stiri pe Nastase cu o atitudine sfidatoare, antipaticata, zambind de parca nimic nu s-a intamplat. Eu zic data viitoare inainte sa-si traga un glont in cap sa puna pe post de amortizor un teanc de 10.000 euro, ca sa scape atat de bani, cat si de persoana care trage. Asa poate la televizor se va dezbate "vai Nasta s-a impuscat cu 10.000 euro in mana, dar vai si nu se poate, de unde o fi avut bugetarul Nasta banii astia"? Si matusa Tamara trebuie sa dea explicatii de unde are si dansa atatia bani, sa traiasca atat ea cat si nepotul si stranepotii?
 • Narciso,
  Stai prost la piata auto! 50k euroi este un A4 dotat decent, ori ce conduce beizadeaua pare a fi un A8 (A6 parca-i mai mic si nu are sistemul de navigatie pe care l-am zarit la TV). Oricum, A6 sau A8, ambele se invart pe la +/-100k euro.
  Iar daca te intrebi de unde banii, cu siguranta ca spiritul matusii tamara trimite mereu cate 3-400k euro ca sa aiba nepotelul bani de fulare& camasi, iar stranepotu' bani de audi, haine si intretinere.....
 • M-am saturat sa-l vad pe asta pe la TV, chiar daca informatia asta este considerata de interes public, ca asta cica a condus o partea din Romania fiind premier. M-am scarbit, imi vine sa decartez numai cand il vad. Ce dracu o fi asa interesant si trebuie sa ma surprinda, cel putin, ca il muta pe Gigel din locul A in locul B?

  Pe langa faptul ca il arata pe Nastase Adrian la TV, il mai arata si pe fiusu care se plimba cu masina de 50.000 Euro si imbracat ca un manager de multionationala. Eu nu am inteles de unde o fi avand fiusu bani sa-si cumpere masina asta, cand tacso a fost toata viata lui bugetar, iar fiusu la 25 ani e imposibil sa fi strans atatia bani.

  Acum in conditiile astea de ce nu se mai face dezbatere pe tema asta ca si asta e de interes public? E mai important ca Gigel se muta din punctul A in B, ceea ce este absolut socant, nu-mi vine sa cred ce vad.

Trimite un comentariu