Skip to main content

Primul videoclip cu augmented reality din România

 

Aplicația Hahaha Reality, dezvoltată de ARworks pentru casa de producție muzicală Hahaha Production, este o premieră în industria de divertisment din România. Aceasta transformă vizionarea unui videoclip într-o experiență ce înglobează tehnologia augmented reality.

Publicitate

Cu aplicația pornită pe smartphone sau pe tabletă, utilizatorul trebuie să îndrepte camera video spre ecranul televizorului sau al calculatorului, acolo unde rulează Dead Man Walking, cel mai nou videoclip al lui Smiley.

În momentul apariției marcajului grafic în videoclip, aplicația afișează pe ecranul telefonului secvențe cu Smiley și cu echipa sa peste imaginea live a camerei video. Utilizatorul poate să îi vadă acum pe eroii din videoclip dansând în propria sa sufragerie, în parc sau în sala de curs.

Aplicația Hahaha Reality este gratuită pentru utilizatori și este disponibilă pentru Android, și iPhone.

ARworks este o agenție de creație și dezvoltare de aplicații pentru smartphone-uri și tablete. ARworks livrează soluții de comunicare clienților săi din domenii precum marketing, retail, educație sau entertainment care doresc să "augmenteze" experiența de brand a consumatorilor lor.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro

Comentarii

  • Aplicatia pare o gluma de doi bani. 3 secvente inregistrate pe chroma wall ... plus, melodia suna a manea. dar ce conteaza, cand e primul videoclip cu "introdu aici stiu eu ce tehnologie pe care romanii o aplica prost".

Trimite un comentariu