Skip to main content

ProSport, mai mare din 8 iunie

 

Ziarul ProSport "face loc pentru sporturile verii" și va trece pe format XL, cel puțin în perioada Euro 2012 și a Jocurilor Olimpice.

Publicitate

Publicația va avea un layout mai "aerisit", multe infografice și comentatori precum Radu Paraschivescu și Cristian Tudor Popescu.

Ziarul va avea între 8 și 16 pagini, în funcție de evenimente.

Lucian Lipovan, ProSport:

  • Vor fi și modificări la nivel de conținut. Informația va fi mai bine filtrată și vom avea și analize. Avem colaborări cu colegii de la Ziarul Financiar și Gandul.info pe diferite subiecte.
  • Vom avea cât mai multe infografice. De exemplu, în următoarea perioadă vom publica câte două infografice cu cele opt stadioane pe care se vor juca meciurile din Euro 2012. Vom scoate în față multe nume grele precum Radu Paraschivescu și Cristian Tudor Popescu.
  • Layoutul va fi mai curat și ne îndepărtăm de tabloid.

Orlando Nicoară, șeful Mediafax Group, spune că motivul pentru care s-a trecut la noua variantă este, pe de o parte, că ziarul aniversează anul acesta 15 ani, dar și datorită celor două competiții din această vară.

Orlando Nicoară:

Este formatul pe care ProSport s-a lansat acum 15 ani. Iar în curând ziarul o să aniverseze 15 ani. Am luat această decizie și ținând cont că în această vară vor avea loc două competiții sportive importante. Formatul va fi păstrat cel puțin până când se vor termina cele două evenimente. Dar ideea e să-l păstram și după. Vom vedea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu se compara cu Pro Sport cu GSP, Pro Sport este mult sub ceea ce inseamna informatie de calitate. La Buzarin se vede ca de cand a fost in interiorul "sistemului" s-a schimbat, inainte la GSP scria altfel era o placere sa-l citesti insa acum scrie cum bate vantul. Nu cred ca editorialistii sunt o problema la ProSport desi cei de la GSP sunt cei mai buni, eu cred ca la ProSport alipirea asta de sport.ro i-a daunat, sport.ro televiziunea de sport fara sport si mai ales site-ul ala care mai are un pic si se transforma in site erotic spre porno cu evenimentele lor de wrestling, skandenberg etc pe care nu le urmareste nimeni au scazut din atractivitatea ziarului si cand spui ProSport iti vine imediat in minte un tabloid de sport cu un site in spate in care gasesti scris orice numai despre sport nu scrie. Disperarea asta dupa audienta dupa accesari ale site-ului au daunat mult ziarului in sine, sincer va spun ca eu nu mai cumpar acest ziar pentru ca ma enerveaza site-ul lor, mai ales cel al lui sport.ro, ambele site-uri (prosport si sport.ro) sunt un fel de click, libertatea si cancan, disperarea dupa accesare a site-ului duc la enervarea cititorului, consumatorului, pun niste titluri fara nicio legatura cu subiectul propriu-zis al stirii. Mie cei de la GSP ziar si site mi se par cei mai profesionisti din toata media romaneasca si ofera o informatie clara si corecta de aceea cumpar si ziarul pentru ca imi place site-ul chiar daca o poarte din informatia ce apare pe site seara o gasesc in ziar dimineata, inainte le cumparam pe amandoua GSP si ProSport dar de cand cu prosteala asta pe fata de pe site-urile sport.ro si Pro Sport am renuntat sa mai cumpar ziarul Pro Sport.
  • Ce tipografie sa se schimbe desteptule? Ai impresia ca un cotidian tipareste pentru o tara intreaga intr-o singura tipografie? Postaci PROST informat ce esti tu...
  • exceptandu-l pe paraschivescu, poate CTP, la prosport este o calitate jalnica a scriiturii. cat despre analize fara patima, sublime prin lipsa lor ! pot sa treaca la un ziar nu XL, ci XXL, ca calitatea (cacofonie intentionata) nu va creste cu caramarov, udrea ori buzarin.

Trimite un comentariu