Skip to main content

Superbingo Metropolis revine în vară cu Țociu, Palade și Mihai Mitoșeru

 

Publicitate

BINGO. Emisiunea Superbingo Metropolis se întoarce pe TV, la Antena 1. Cel puțin așa a declarat pentru Paginademedia.ro prezentatorul Romică Țociu.

Formula va fi aceeași, mai puțin o schimbare în locul Ralucăi Lăzăruț, care a plecat de la Antena 1 la Kanal D.

Astfel, Mihai Mitoșeru, una dintre emblemele fenomenului Bingo în România, se întoarce la Bingo, la Antena 1.

“În locul Ralucăi Lăzăruț, va veni Mihai Mitoșeru. Este deja semnat”, a declarat Romică Țociu pentru Paginademedia.ro.

Romică Țociu:

“Reluăm emisiunea la Antena 1. Firma a câștigat procesul cu statul, iar emisiunea se reia. Toți cei care au câștigat își vor primii banii.”

Romică Țociu a declarat că emisiunea Superbingo Metropolis va începe undeva între 1 și 15 iulie și va difuzată tot duminica, de la ora 16.00.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • rusine....ar trebui sa demonsrati ca sunteti corecti,salarile,biletele cele online si dupa acea sa spuneti ca va tineti de promisiuni.ati aparut sa furati iar,vi sa-u terminat bani, baieti destepti...!!
  • ce se intampla cu biletele cumparate ptr partida care nu a mai avut loc si in mod special cu cele cumparate online?????cum ne recuperam banii?????
  • bip...bip..bip...puneti mana si dati salariile restante la angajatii tesa care nu au stiut nici de familie nici de nimic din cauza voastra, au muncit pe rupte si voi v-ati batut joc !!!!
  • Ăia vă înşeală nu mai luaţi bilete dela bango loteria română este mai bună la puşcărie cu ăştia care înşeală românia o spun fără să înjur nu mă lasă siteul dar nui nimic
  • Am castigat o paine frumoasa cu astia. Sa revina, ca face multa lume fericita. Iar cine vrea sa munceasca, munceste...
  • Ce facem cu biletele din 19 noiembrie 2011? Ce facem cu banii furati de superbingo chiar si online? Sperati ca la deschidere sa mai furati oamenii? Poate se va sesiza cineva si va ia la intrebari si pe voi.
  • am inteles ca va incepe in vara bingo dar care vara ca nu sa zis.apoi in toamna dar eu cred ca nu mai incepe larevedere.
  • ce faceti domnilor?ne ati pus sa ne facem actele pt angajare si va faceti ca ploua..nu mai dati nici un semn de viata...........noi stam si asteptam agentii de vanzari cu actele in sertare...........macar anuntati-ne daca nu mai deschideti jocu sa nu asteptam dupa voi degeaba
  • se va extrage si pentru partida care nu a avut loc atunci stiu sigur asta........si eu vand cartoane de bingo...stiu de la o sefa

Trimite un comentariu