Skip to main content

EXCLUSIV. Telenovela Odyssey ia sfârșit. Agenția a ieșit din insolvență.

 

Publicitate

Curtea de apel a decis în ședința de miercuri ieșirea din insolvență a agenției de publicitate Odyssey Communication, deținută de Dinu Patriciu.

Solicitarea a fost făcută de către Ciucan & Associates, firma deținută de Emilia Ciucan, cea care a licitat în urmă cu două săptămâni pentru marca Click!

Ce spune textul deciziei: ”Casează încheierea pronunţată la data de 15.02.2012 şi trimite cauza judecătorului sindic în vederea închiderii procedurii. Măsura este irevocabilă”. 

 

Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici despre solicitarea Ciucan & Associates de scoatere din insolvență a Odyssey.

În această situație, nici licitația pentru vânzarea Click! de acum două săptămâni în urmă, nu mai este validă.

 

Argumentele Ciucan & Associates, conform documentului intrat în posesia Paginademedia.ro:

  • În momentul deschiderii insolvenței, Odyssey era solvabilă.
  • Când New Age a formulat cererea de renunțare la judecată, nu mai erau alți creditori participanți la proces. “Judecătorul sindic, cu nesocotirea gravă a normelor procedurale și a principiului disponibilității, a continuat judecata și a dispus deschiderea procedurii insolvenței, contrar voinței persoanei care a investit instanța – creditorul executiv”, susține Ciucan & Associates.
  • Instanța a continuat procedura insolvenței, ignorând cererea de renunțare a creditoarei la judecată.

CONTEXT

  • Mai multe mărci ale Adevărul Holding, printre care și brandul Click! în contul unei datorii de 3,5 milioane de euro a Adevărul Holding (deținută de Patriciu), către Odyssey (firmă în insolvență, tot a lui Patriciu). Dinu Patriciu nu avea dreptul să participe, nici direct, nici prin interpuși. Cu toate acestea, avocata Emilia Ciucan, care reprezintă mai multe firme ale lui Patriciu, a participat ”în nume propriu” (după cum a declarat ea) și a licitat suma de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro) pentru marca Click! Avocata Emilia Ciucan n-a mai făcut plata pentru achiziția brandului, iar ”creditorii Odyssey au decis să acorde un răgaz Adevărul ca să rezolve această problemă, a creanței”, după cum a declarat, pentru paginademedia.ro, reprezentantul Ascis Solv, lichidatorul agenției de publicitate.
  • Anca Constantinescu (autoarea expresiei Ciocu' Mic) a licitat, de asemenea, pentru două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio și Clic, însă ulterior a refuzat să plătească achizițiile în valoarea de aproape 13.000 de euro. Ea a depus plângere penală pentru înșelăciune, în cazul licitației, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu