Skip to main content

EXCLUSIV. Telenovela Odyssey ia sfârşit. Agenţia a ieşit din insolvenţă.

 

Publicitate

Curtea de apel a decis în şedinţa de miercuri ieşirea din insolvenţă a agenţiei de publicitate Odyssey Communication, deţinută de Dinu Patriciu.

Solicitarea a fost făcută de către Ciucan & Associates, firma deţinută de Emilia Ciucan, cea care a licitat în urmă cu două săptămâni pentru marca Click!

Ce spune textul deciziei: ”Casează încheierea pronunţată la data de 15.02.2012 şi trimite cauza judecătorului sindic în vederea închiderii procedurii. Măsura este irevocabilă”. 

Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici despre solicitarea Ciucan & Associates de scoatere din insolvenţă a Odyssey.

În această situaţie, nici licitaţia pentru vânzarea Click! de acum două săptămâni în urmă, nu mai este validă.

Argumentele Ciucan & Associates, conform documentului intrat în posesia Paginademedia.ro:

  • În momentul deschiderii insolvenţei, Odyssey era solvabilă.
  • Când New Age a formulat cererea de renunţare la judecată, nu mai erau alţi creditori participanţi la proces. “Judecătorul sindic, cu nesocotirea gravă a normelor procedurale şi a principiului disponibilităţii, a continuat judecata şi a dispus deschiderea procedurii insolvenţei, contrar voinţei persoanei care a investit instanţa – creditorul executiv”, susţine Ciucan & Associates.
  • Instanţa a continuat procedura insolvenţei, ignorând cererea de renunţare a creditoarei la judecată.

CONTEXT

  • Mai multe mărci ale Adevărul Holding, printre care şi brandul Click! în contul unei datorii de 3,5 milioane de euro a Adevărul Holding (deţinută de Patriciu), către Odyssey (firmă în insolvenţă, tot a lui Patriciu). Dinu Patriciu nu avea dreptul să participe, nici direct, nici prin interpuşi. Cu toate acestea, avocata Emilia Ciucan, care reprezintă mai multe firme ale lui Patriciu, a participat ”în nume propriu” (după cum a declarat ea) şi a licitat suma de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro) pentru marca Click! Avocata Emilia Ciucan n-a mai făcut plata pentru achiziţia brandului, iar ”creditorii Odyssey au decis să acorde un răgaz Adevărul ca să rezolve această problemă, a creanţei”, după cum a declarat, pentru paginademedia.ro, reprezentantul Ascis Solv, lichidatorul agenţiei de publicitate.
  • Anca Constantinescu (autoarea expresiei Ciocu' Mic) a licitat, de asemenea, pentru două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio şi Clic, însă ulterior a refuzat să plătească achiziţiile în valoarea de aproape 13.000 de euro. Ea a depus plângere penală pentru înşelăciune, în cazul licitaţiei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • simona simona
    Dinule, vezi ca-ti tine Nastase patul cald.

Trimite un comentariu

sus