Skip to main content

Trei români jurizează reclame într-un concurs internaţional

 

Ema Prisca (G2 România), Şerban Alexandrescu (Headvertising) şi Octav Gheorghe (Gavrila&Asociaţii) fac parte din juriul ADC*E Awards, competiţie de Advertising şi Design desfăşurată la nivel european.

Publicitate

Ema Prisca va face parte din juriul Film & Radio, Octav Gheorghe din juriul Design, iar Şerban Alexandrescu din juriul Digital.

Juriul ADC*E de anul acesta este format din peste 55 de creativi din toată Europa şi este condus de Andy Cheetham (UK), Director de Creatie CheethamBell JWT şi Membru al Comitetului Executiv D&AD.

La festivalul european de creativitate s-au înscris cinci agenţii româneşti cu 12 lucrări: Grafitti BBDO Bucuresti, Leo Burnett Group, Next Advertising, Propaganda şi Publicis Romania.

Ema Prisca, Preşedinte ADC*RO:

"Lucrarile româneşti aflate pentru prima oară în competiţia europeană ADC se vor bucura de criterii de jurizare aplicate la D&AD, căci englezii revin în cadrul organizaţiei oferindu-ne preşedinţia juriului din acest an. Cred că avem cel puţin două lucrări româneşti, premiate la competiţia locală care vor scora şi la ediţia europeană".

Şerban Alexandrescu:

“Fiind usurel complexat, chiar mi-am dorit să fiu în juriul digital, pentru «documentare». Într-însul, am să încerc să scot la lumină lucrări care pot da exemple relevante despre cum să mergem înainte într-un teritoriu în care încă pluteşte multă ceaţă. Un teritoriu care arată în 2012 cum arăta TV-ul în 1962: plin de oameni care ne explică că nu prea mai contează expresivitatea ci doar tehnologia.

Cred însă că a venit timpul să mai rărim inginerii, care s-au prăsit din cale-afara, si sa re-privilegiem povestitorii interesanţi. Pentru că, parafrazând, «programarea ca programarea, dar povestitul ne omoar㻓

Art Directors Club Romania (ADC*RO) este o asociaţie non-profit, a cărei obiectiv este de a promova excelenţa în creativitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus