Skip to main content

TVR și Dolce s-au înțeles: dau meciurile în același timp

 

Publicitate

Înțelegere între Dolce și TVR. Meciurile de la Euro vor fi transmise în același timp de către TVR și Dolce, anunță un comunicat care precizează că cele două părți au avut astăzi discuții.

Informarea oficială:

"Astazi, 16 iunie 2012, conducerile TVR si Romtelecom au discutat posibilitatea deblocarii pe cale amiabila a situatiei create ca urmare a Notificarii emise de TVR in data de 15 iunie 2012.

In urma discutiilor, s-a cazut de acord asupra urmatoarelor aspecte:

1. Incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune isi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri.

2. Romtelecom s-a angajat sa achite toate facturile emise de TVR, in temeiul acordului de sublicentiere, in data de 18 iunie 2012, ora 18.00."

Romtelecom și-a anunțat încă de aseară disponibilitatea de a difuza partidele în același timp cu TVR.

Informația despre înțelegerea dintre TVR și Dolce a fost publicată inițial de Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pare a fi solutia cea mai corecta,luata in criza de timp.Parerea mea ca televiziunile ar trebui sa coopereze"colegial" si nu sa-si traga la turloaie una alteia,bineinteles in cadrul legislatiei in vigoare.Controale normale, intr-o lume normala,ar putea scoate la iveala multe surprize neplacute.

Trimite un comentariu