Skip to main content

10 iulie. Mihaela Rădulescu, audiată în dosarul în care sunt implicaţi Sorin Blejnar şi Elan Schwartzenberg

 

Publicitate

ÎN VIZORUL JUSTIŢIEI. Mihaela Rădulescu a fost audiată în dosarul în care sunt implicaţi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, şi fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, potrivit Evenimentul zilei.

Sorin Blejnar şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiaţi, în luna mai, de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în legătură cu dispariţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui.


Mihaela Rădulescu, audiată la Parchet


RADIOUL PUBLIC ANALIZEAZĂ SCANDALUL ÎN CARE E IMPLICATĂ CARMEN VALICĂ. Consiliul de Onoare al Radioului Public s-a autosesizat şi cercetează situaţia creată în legătură cu acuzaţiile care i se aduc corespondentului Radioului Public la Bruxelles, Carmen Valică, despre care s-a spus că ar fi afirmat că „în România judecătorii Curţii Constituţionale vor fi arestaţi“.

„Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) a luat act de situaţia creată în legătură cu acuzaţiile ce i se aduc corespondentului Radioului Public la Bruxelles. Consiliul de Onoare, în calitatea sa de organism intern de autoreglementare în ceea ce priveşte deontologia profesiei de jurnalist al SRR, s-a autosesizat şi a demarat o cercetare a cazului respectiv. Ulterior finalizării concluziilor Consiliului de Onoare, Consiliul de Administraţie al SRR îşi va prezenta poziţia în legătură cu acest caz“, se arată într-un comunicat citat de Adevărul.
Conducerea Radioului Public cercetează acuzaţiile aduse corespondentului SRR la Bruxelles


GOOGLE VREA LEGALIZE LOVE. Google a lansat campania "Legalize Love", o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, scrie Mediafax.
Campania a debutat în Polonia şi în Singapore şi "se va concentra în acele zone cu culturi homofobe, unde există legi anti-gay". Campania va opera şi în toate oraşele din lume în care Google are o reprezentanţă oficială.
Google a lansat "Legalize Love", o campanie care sprijină legalizarea căsătoriilor gay


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Costin
    Potrivit EVZ :) Credeam ca e potrivit RTV.net.

Trimite un comentariu

sus